Terugblik op de hoogtepunten van Eurostretch in 2023

Terugblik op de hoogtepunten van Eurostretch in 2023

Terwijl we het einde van het jaar naderen, biedt dit het perfecte moment om terug te kijken en de gedenkwaardige successen van Eurostretch in 2023 te vieren. Dit jaar was een periode van zowel uitdagingen als enorme groei, met talrijke hoogtepunten die het bijzonder maakten. We hebben onze productiecapaciteiten vergroot en uitzonderlijke projecten op verschillende locaties tot leven gebracht. In 2023 hebben we onze vaardigheden verder ontwikkeld en nieuwe successen geboekt. Met trots en dankbaarheid erkennen we de bijdragen van ons toegewijde team, onze betrouwbare partners en onze gewaardeerde klanten. In deze blog delen we graag enkele van de meest indrukwekkende momenten van het afgelopen jaar.

Opening van onze showroom

Opening van onze showroom

Aan het begin van dit jaar openden we vol trots onze nieuwe showroom in Terborg. Met een royale oppervlakte van 300 m², is het de perfecte plek voor jou om de uitgebreide mogelijkheden van onze stretchtenten te ontdekken. Hier kun je zelf zien wat er allemaal mogelijk is, van praktische zijwanden tot onze collectie van acht verschillende kleuren. Kom inspiratie op doen en ervaar zelf hoe onze tenten jouw evenementen of ruimtes kunnen verrijken.

Bezoek onze showroom

Uitbreiding in onze productiehal

Een belangrijke ontwikkeling dit jaar was de toevoeging van een extra lasapparaat in onze productiehal. Deze uitbreiding is een belangrijke stap vooruit voor ons productieteam, dat nu in staat is om tentdoeken nog sneller en efficiënter aan elkaar te lassen. Deze verbetering in ons productieproces is cruciaal, omdat een goede lasverbinding essentieel is voor de hoge kwaliteit van onze stretchtenten. Dankzij dit nieuwe lasapparaat kunnen we onze klanten verzekeren van nog sterkere en duurzamere stretchtenten, die perfect zijn voor allerlei evenementen en gelegenheden.

Uitbreiding in onze productiehal
Geen stretchtent zonder een kwaliteitscontrole

Geen stretchtent zonder een kwaliteitscontrole

Dit jaar hebben we een grote verbetering doorgevoerd in de kwaliteitscontrole van onze stretchtenten. We zijn er trots op dat geen enkele stretchtent onze pand verlaat zonder dat deze grondig is gecontroleerd. Deze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat elke tent die we leveren voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op de goede kwaliteit van onze stretchtenten, of ze nu gebruikt worden voor een intiem tuinfeest of een grootschalig evenement.

Oranje stretchtent op het circuit van Zandvoort

Een van de hoogtepunten van dit jaar was het produceren van een oranje stretchtent, met een grootte van 10 bij 28 meter! Deze tent was een ware blikvanger op het circuit in Zandvoort, waar het werd opgezet tijdens een groot evenement. Het was een mooi evenement voor ons om de kwaliteit en de magisch uiterlijk van onze stretchtenten in de praktijk te tonen. De feloranje kleur en de indrukwekkende afmetingen van de tent maakten het een opvallend en onvergetelijk onderdeel die van het scherm afspatte.

Oranje stretchtent op het circuit van Zandvoort
Internationale groei

Internationale groei

Een mijlpaal in onze internationale uitbreiding dit jaar was het voor het eerst leveren van onze stretchtenten aan Amerika en Zuid-Afrika, het land waar de stretchtent zijn oorsprong vindt. Deze stappen waren een belangrijk moment in onze groei en aanwezigheid op de markt over de hele wereld. Bovendien hebben we dit jaar een indrukwekkende 82.000 m² aan stretchtenten geproduceerd, waar wij als team trots op zijn. In totaal hebben we onze stretchtenten aan 18 verschillende landen geleverd.

Terwijl we terugkijken op een succesvol jaar, zijn we ook vol verwachting voor wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Heb je een tent nodig voor je beurs, festival of een op maat gemaakte stretchtent? Neem dan zeker een kijkje bij ons uitgebreide aanbod aan tenten. We hopen je volgend jaar te mogen verwelkomen en samen te werken aan het creëren van onvergetelijke evenementen. Op naar een succesvol 2024!