Blogs

Zo gaat de Nederlandse productie van stretchtenten

Welkom bij Eurostretch, jouw betrouwbare leverancier van stretchtenten van Nederlandse bodem! Elke stretchtent die wij creëren, is het resultaat van een nauwgezet proces waarbij kwaliteit centraal staan. In deze blog duiken we in het hart van onze operatie: de productie van onze hoogwaardige stretchtenten, rechtstreeks uit Nederland.

Lees meer

Creëer een magische winterervaring met stretchtenten

Wanneer de koude winterwinden hun intrede doen en de gezelligheid van de feestdagen voelbaar wordt, ontstaat er een unieke kans om buitenruimtes te transformeren tot knusse toevluchtsoorden. De stretchtenten van Eurostretch bieden een uiterst geschikte oplossing om dit op een praktische en sfeervolle manier te doen, of je het nu verhuurt of voor eigen gebruik.

Lees meer

4 Tips zodat jouw stretchtent jarenlang meegaat

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in een stretchtent of meerdere stretchtenten, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Of je de stretchtent nu inzet voor verhuur of eigen gebruik, na een tijdje zal de stretchtent toe zijn aan onderhoud. Met de juiste zorg en onderhoud kan je stretchtent namelijk jarenlang meegaan,…

Lees meer

Creëer jouw unieke stretchtent met Eurostretch

Stretchtenten zijn een populaire keuze voor zowel privé- als zakelijke evenementen. Ze zijn flexibel en elegant. Met Eurostretch heb je de mogelijkheid om jouw stretchtent uit te breiden en écht uniek te maken. In deze blog lees je welke opties er zijn om een unieke stretchtent te creëren.

Lees meer

Dit is waarom een stretchtent onmisbaar is bij jouw restaurant

Als horeca eigenaar weet je hoe belangrijk het is om je gasten een comfortabele en sfeervolle ervaring te bieden. Je wilt dat ze zich welkom en thuis voelen in jouw restaurant en dat ze genieten van het eten, de drankjes en de service. Maar wat als het weer niet meewerkt? Wat als het te koud,…

Lees meer
Eurostretchtents Flextent

Tips voor een schone stretchtent

Een schone stretchtent is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar verlengt ook de levensduur van je tent. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je stretchtent zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Hier zijn enkele tips om je stretchtent in topconditie te houden:

Lees meer

Van festivaltent tot uniek product

EUROSTRETCH X UNBEGUN Bij UNBEGUN geven ze de sterkste restmaterialen een tweede leven. Zo upcyclen ze markt-, transport- en afdekzeilen en nu ook stretchtenten tot een uniek producten. Wij als EUROSTRETCH zijn een samenwerking aangegaan met UNBEGUN om ons restafval en gebruikte doeken te verwerken tot laptopsleeves, tabletcases en schoudertassen.

Lees meer