Tips voor het stijlen van een stretchtent

Tips voor het stijlen van een stretchtent

Wil je decoratie toevoegen aan jouw stretchtent? Een stretchtent stijlen kan op veel verschillende manieren. Misschien zoek je decoratie voor de stretchtent in jouw tuin, of wil je juist decoratie kunnen aanbieden wanneer jij jouw stretchtent verhuurt. Hoe dan ook, er is keuze genoeg en decoratie combineren is altijd mogelijk!

Een stretchtent stijlen met lampionnen

Een populaire versiering voor een stretchtent blijft toch wel de vrolijke lampionnen. Door het toevoegen van deze versiering is de decoratie van jouw stretchtent gelijk klaar! Voor een wat speelser effect kun je verschillende maten combineren met verschillend kleuren lampionnen. Daarnaast zijn de lampionnen ook met led lampjes of met solar verlichting te verkrijgen. Op deze manier heb je decoratie en verlichting voor jouw stretchtent in één.

Een sfeervolle uitstraling met LED-verlichting

Wordt jouw stretchtent ook veel in de avonduren gebruikt? Dan is LED-verlichting niet alleen een sfeervolle maar ook een praktische versiering. Door het kiezen van warme verlichting creëer je een gezellige sfeer aan jouw stretchtent. Doordat het alleen waarde heeft als het donker is, raden we ook aan om nog een ander soort versiering toe te voegen.

Ga voor feestelijk met stoffen slingers!

Decoratie die nooit verveeld: slingers! Deze manier van styling is geschikt voor elk evenement. Doordat stoffen slingers zwaarder zijn blijven ze mooi hangen en bij Eurostretch vinden we deze vaak mooier ogen dan standaard plastic slingers. Daarnaast kun je kiezen voor de klassieke driehoek vlaggetjes maar ook voor een vlaggenlijn met rechthoekige lapjes stof. Door voor een vlaggenlijn te kiezen met verschillende kleuren creëer je een speels effect aan jouw stretchtent.

Onwijs veel keuze met een romantisch bloemstuk

Vooral voor bruiloften is dit een geliefde vorm van styling. Door de middenpaal van de stretchtent met bloemen te versieren, creëer je een romantische sfeer. Een bloemstuk hergebruiken is makkelijk te doen door te kiezen voor een droogbloemstuk of kunstbloemstuk. Hierdoor kun je lang plezier hebben van deze decoratie én vaak ben je nog voordeliger uit dan een bloemstuk met verse bloemen.

Stretchtent kopen?

Heeft deze blog jou enthousiast gemaakt om (nog) een stretchtent te kopen? Bij Eurostretch kun je terecht! Vraag hier een offerte aan of neem contact op om advies te ontvangen van onze stretchtent adviseurs.