Over Ons

Over ons

Met veel passie produceren wij in onze moderne werkplaats in Terborg dagelijks prachtige stretchtenten. Onze adviseurs die een persoonlijk advies geven voor jouw tent, onze productiemedewerkers die de tenten lassen en alle afwerkingen verzorgen: iedereen is een belangrijke schakel in de productie. Ontdek het ontstaan van Eurostretchtents!

Over ons

ONS TEAM

Joris

Sales

Annelies

Confectiemedewerker

Sigrid

Confectiemedewerker

Anneke

Productie en confectiemedewerker

Remco

Mede-eigenaar

Roos

Confectiemedewerkster

Sonja

Confectiemedewerkster

Floris

Productie medewerker

Jos

Productie manager

Jos

Manager

WAT WIJ DOEN

Standaard tenten (standaard maten)

Op zoek naar een tent in een standaard maat? Of op heel korte termijn een tent nodig? Koop jouw tent vandaag nog in onze webshop!

Tenten op maat

Bepaal zelf het formaat van jouw stretchtent! Geef jouw gewenste maten door en wij realiseren een tent op maat in jouw gewenste kleur.

Speciale aanvragen

Hebben jullie bijzondere vormen in gedachten? Laat het ons weten, we gaan met plezier elke uitdaging aan.

Eigen productie

Weten wat je koopt: bij Eurostretchtents koop je altijd een tent die volledig in onze eigen werkplaats is geproduceerd.

Transport en opbouw

Het zelf opbouwen van jouw tent is mogelijk, maar je kan het ook overlaten aan onze vakmensen! Jouw nieuwe tent is direct klaar voor gebruik.

Persoonlijk advies

Wij denken altijd in mogelijkheden! Onze adviseurs geven graag advies over het realiseren van jouw perfecte tent.

Tijdlijn

 • 2007 - Hoe het allemaal begon

  Tijdens een bezoek aan Namibië ziet de oprichter van Eurostretch voor het eerst van zijn leven een stretchtent. Hij is meteen verkocht! Als compagnon van een Nederlands tentverhuurbedrijf ziet hij veel mogelijkheden.

 • 2008 - Verkoop van Afrikaanse tenten

  De eerste tenten worden in Zuid-Afrika gekocht om in Nederland op de markt te brengen. Dit slaat direct aan en de verkoop loopt goed. De Afrikaanse tenten blijken echter niet aan de Europese standaarden te voldoen en zijn bovendien niet waterdicht. De verkoop wordt stil gelegd en er wordt gestart met de ontwikkeling van een eigen tentdoek.

 • 2013 - Een eigen tentdoek

  Na enkele jaren is er in 2013 een tentdoek wat voldoet aan alle standaarden. Het is gecertificeerd brandveilig en mag overal in Europa worden verkocht.

 • 2015 - Zelfstandig verder

  Waar de stretchtenten eerder nog via het tentverhuurbedrijf werden verkocht, worden deze twee activiteiten nu gesplitst. Eurostretchtents wordt als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ook verhuist Eurostretchtents van een boerenschuur op het Achterhoekse platteland, naar een moderne werkplaats in Doetinchem.

 • 2016 - Eurostretchtents gaat internationaal

  Eurostretchtstents begint met leveren aan Duitsland. Ook hebben we een eigen agent in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. In de jaren hierna wordt steeds meer uitgebreid, de stretchtenten worden in steeds meer landen in Europa verkocht.

 • 2017 - Ook voor maatwerk hét adres

  Waar eerder alleen de standaard maten worden verkocht, is Eurostretchtents vanaf 2017 ook het adres voor echte maatwerktenten. Een boom dwars door de tent of een andere bijzondere vorm? Geen probleem!

 • 2018 - Eurostretchtenten op de Engelse markt

  Ook in Engeland heeft Eurostretchtents een eigen agent om onze klanten beter van dienst te zijn.

 • 2020 - Onze tenten onder de Spaanse zon

  Een Eurostretchtent kopen in Spanje? Met onze Spaanse agent is dit vanaf 2020 nog makkelijker te regelen.

 • 2021 - Een volgende stap voor Eurostretch

  Begin 2021 wordt Eurostretch een zusterbedrijf van Donselaar Tenten, de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Door de krachten te bundelen kan er nog meer moois worden gerealiseerd.

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!