Maak kennis met ons team

Met passie voor stretchtenten

Met passie voor stretchtenten

Dagelijks produceren wij prachtige stretchtenten in onze moderne werkplaats in Terborg.

Onze adviseurs die een persoonlijk advies geven voor jouw tent, onze productiemedewerkers die de tenten lassen en alle afwerkingen verzorgen: iedereen is een belangrijke schakel in de productie.

Dit zijn onze mensen

Jos

Manager

Joris

Sales

Jurian

Sales

Jos

Productie manager

Dani

Montage

Annelies

Confectiemedewerker

Sigrid

Confectiemedewerker

Anneke

Productie en confectiemedewerker

Sonja

Confectiemedewerkster

Tijdlijn

 • 2007 - Hoe het allemaal begon

  Tijdens een bezoek aan Namibië ziet de oprichter van Eurostretch voor het eerst van zijn leven een stretchtent. Hij is meteen verkocht! Als compagnon van een Nederlands tentverhuurbedrijf ziet hij veel mogelijkheden.

 • 2008 - Verkoop van Afrikaanse tenten

  De eerste tenten worden in Zuid-Afrika gekocht om in Nederland op de markt te brengen. Dit slaat direct aan en de verkoop loopt goed. De Afrikaanse tenten blijken echter niet aan de Europese standaarden te voldoen en zijn bovendien niet waterdicht. De verkoop wordt stil gelegd en er wordt gestart met de ontwikkeling van een eigen tentdoek.

 • 2013 - Een eigen tentdoek

  Na enkele jaren is er in 2013 een tentdoek wat voldoet aan alle standaarden. Het is gecertificeerd brandveilig en mag overal in Europa worden verkocht.

 • 2015 - Zelfstandig verder

  Waar de stretchtenten eerder nog via het tentverhuurbedrijf werden verkocht, worden deze twee activiteiten nu gesplitst. Eurostretchtents wordt als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ook verhuist Eurostretchtents van een boerenschuur op het Achterhoekse platteland, naar een moderne werkplaats in Doetinchem.

 • 2016 - Eurostretchtents gaat internationaal

  Eurostretchtstents begint met leveren aan Duitsland. Ook hebben we een eigen agent in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. In de jaren hierna wordt steeds meer uitgebreid, de stretchtenten worden in steeds meer landen in Europa verkocht.

 • 2017 - Ook voor maatwerk hét adres

  Waar eerder alleen de standaard maten worden verkocht, is Eurostretchtents vanaf 2017 ook het adres voor echte maatwerktenten. Een boom dwars door de tent of een andere bijzondere vorm? Geen probleem!

 • 2018 - Eurostretchtenten op de Engelse markt

  Ook in Engeland heeft Eurostretchtents een eigen agent om onze klanten beter van dienst te zijn.

 • 2020 - Onze tenten onder de Spaanse zon

  Een Eurostretchtent kopen in Spanje? Met onze Spaanse agent is dit vanaf 2020 nog makkelijker te regelen.

 • 2021 - Een volgende stap voor Eurostretch

  Begin 2021 wordt Eurostretch een zusterbedrijf van Donselaar Tenten, de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Door de krachten te bundelen kan er nog meer moois worden gerealiseerd.

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!