Een nomadentent kopen van hoge kwaliteit

Een nomadentent kopen van hoge kwaliteit

Een nomadentent kopen van hoge kwaliteit

Op zoek naar een nomadentent van hoge kwaliteit? Welkom bij Eurostretch, de producent van jouw nomadentent op maat! We hebben de productie in eigen beheer waardoor het maken van een nomadentent op maat geen probleem is. We verwerken al jouw wensen in ons ontwerp en realiseren een tent die helemaal past bij jouw gewenste doeleinden. Want of je onze tenten nu gebruikt als terrasoverkapping, voor beurzen, paviljoens of om te verhuren, wij zorgen voor een passende tent. En dankzij de hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van jouw nomadentent.

Waarom een nomadentent kopen bij Eurostretch?

Geschikt voor elke locatie

Past een gekleurde, speciale vorm of een standaard nomadentent bij jouw locatie? Laat ons weten wat je zoekt en wij maken het graag voor je!

Unieke afwerking

Al onze nomadententen worden voorzien van een unieke afwerking. Doordat we dit allemaal zelf doen, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Snelle levering

Het hele proces van het maken van een nomadentent hebben we in eigen handen. Dankzij deze korte lijntjes is jouw nomadentent snel in huis.

Meer dan 600 bedrijven profiteren al van een nomadentent

De sterke punten van Eurostretchtents

De sterke punten van Eurostretchtents

  • Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  • Brandveilige nomadentent mét vereiste certificaten.
  • Een volledige garantie van één jaar op je nomadentent.
  • Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  • Nomadententen in alle soorten, maten en kleuren.
  • Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.

In 2023 hebben wij

TENTEN GEPRODUCEERD

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

VERDEELD OVER

VERSCHILLENDE LANDEN

De veelzijdigheid van een nomadentent

Wil jij jouw terras overdekken, of ben je opzoek naar een tent voor jouw trouwlocatie? De nomadententen van Eurostretch zijn voor veel doeleinden te gebruiken. De tenten worden op maat gemaakt zodat voor elk terrein een geschikt ontwerp wordt gerealiseerd. Zo ben jij verzekerd van een nomadentent die bij jou past. Onze grootste nomadentent heeft een afmeting van 20 bij 20 meter. Heb je een grotere tent nodig? Geen probleem! De tenten zijn namelijk gemakkelijk te koppelen waardoor je elke gewenste grote kunt creëren. De flexibiliteit van een nomadentent zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

De veelzijdigheid van een nomadentent

Een tent voor ieder weertype

De nomadententen van Eurostretch zijn gemaakt van een stevig en kwalitatief materiaal. Het tentdoek is brandveilig en behoud zijn kwaliteit bij ieder weertype. Dit komt door de sterke lasnaden, deze naden zijn zo stevig dat de kans op schade erg klein is bij slecht weer. Daarnaast zorgen de hoogfrequente lasnaden ervoor dat de tenten waterdicht zijn. Zo kun jij een droge plek bieden voor jouw gasten. Je kunt onze nomadententen uitbreiden met zijwanden, deze houden de wind tegen.

Een unieke uitstraling met een nomadentent

Het produceren van de tenten gebeurt in onze werkplaats in Terborg. Er zijn dus volop maatwerk oplossingen die we kunnen bieden. Bijvoorbeeld de kleurkeuze, onze nomadententen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en heb je keuze uit twee soorten palen. Hierdoor heeft de tent altijd de uitstraling die past bij de locatie. Wil je nog meer opvallen met jouw nomadentent? Bij Eurostretch kun je de tent laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. De bedrukking kan zowel gedeeltelijk als volledig  in full-color worden uitgevoerd. Uiteraard is de bedrukking watervast en bestand tegen rekken. Hierdoor ziet het er altijd strak en professioneel uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze nomadententen? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer.

Hoe zie jij jouw nomadentent voor je?

Nomadentent met zijwanden

Je stretchtent altijd kunnen inzetten? Door het toevoegen van zijwanden maak je de stretchtent geschikt voor elk weertype.

Nomadentent special shape

Ga voor een unieke uitstraling door het plaatsen van een stretchtent in een special shape. Niks is bij ons te gek!

Nomadentent op maat

Heb je genoeg ruimte en wil je je nomadentent snel binnen hebben? Ga dan voor een nomadentent op maat. 

Veelgestelde vragen

Steeds meer overheden en festivalorganisatoren vragen om brandwerendheidscertificaten, maar ook om complete tentboeken. De statische berekeningen en de praktische berekeningen en de praktische aanwijzingen in zo’n tentboek geven je de zekerheid van een veilige, betrouwbare bouw- en werkwijze. Het tentboek is voor onze klanten tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

Zeker! Het doek kan volledig of in delen bedrukt worden, bijvoorbeeld met een aangeleverde afbeelding of een bedrijfslogo. De bedrukking is full colour, watervast en bestand tegen rek. Bedrukken gebeurt tegen meerprijs.

Zet jouw nomadentent op in 6 stappen