Nomadentent kopen van de hoogste kwaliteit?

Op zoek naar een maatwerk stretchtent? Welkom bij Eurostretch, de producent van jouw nomadentent op maat! Onze tenten zijn niet alleen volledig op maat gemaakt, maar ook van de hoogste kwaliteit. We verwerken al jouw wensen in ons ontwerp en realiseren een tent die past bij jouw gewenste gebruik. Want of je onze tenten nu gebruikt als terrasoverkapping, voor beurzen, paviljoens of om te verhuren, wij zorgen voor een passende tent. En dankzij de hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van onze tenten.

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  •  Brandveilige nomadentent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw nomadentent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Nomadententen in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
Offerte aanvragen

De veelzijdigheid van een nomadentent

Wil jij jouw terras overdekken, of ben je opzoek naar een tent voor jouw trouwlocatie? De nomadententen van Eurostretch zijn voor veel doeleinden te gebruiken. De tenten worden op maat gemaakt zodat voor elk terrein een geschikt ontwerp wordt gerealiseerd. Zo ben jij verzekerd van een nomadentent die bij jou past. Onze grootste nomadentent heeft een afmeting van 20 bij 20 meter. Heb je een grotere tent nodig? Geen probleem! De tenten zijn namelijk gemakkelijk te koppelen waardoor je elke gewenste grote kunt creëren. De flexibiliteit van een nomadentent zorgt oneindig veel mogelijkheden.

Een tent voor ieder weertype

De nomadententen van Eurostretch zijn gemaakt van een stevig en kwalitatief materiaal. Het tentdoek is brandveilig en behoud zijn kwaliteit bij ieder weertype. Dit komt door de sterke lasnaden, deze naden zijn zo stevig dat de kans op schade erg klein is bij slecht weer. Daarnaast zorgen de hoogfrequente lasnaden ervoor dat de tenten waterdicht zijn. Zo kun jij een droge plek bieden voor jouw gasten. Je kunt onze nomadententen uitbreiden met zijwanden, deze houden de wind tegen.

Een unieke uitstraling met een nomadentent

Het produceren van de tenten gebeurt in onze werkplaats in Terborg. Er zijn dus vollop maatwerk oplossingen die we kunnen bieden. Bijvoorbeeld de kleurkeuze, onze nomadententen zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en heb je keuze uit twee soorten palen. Hierdoor heeft de tent altijd de uitstraling die past bij de locatie.

Wil je nog meer opvallen met jouw nomadentent? Bij Eurostretch kun je de tent laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. De bedrukking kan zowel gedeeltelijk als volledig  in full-color worden uitgevoerd. Uiteraard is de bedrukking watervast en bestand tegen rekken. Hierdoor ziet het er altijd strak en professioneel uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze nomadententen? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer.

Ik wil graag meer weten

Van Amsterdam tot Ibiza

Onze productie vindt plaats in Nederland, maar onze nomadententen staan in heel Europa. We leveren onze tenten door heel Europa. En ook hier geniet je van één jaar volledige garantie. Dat is zorgeloos genieten van alle voordelen die een normadentent biedt. Voor standaardmaten van de tenten zijn tentboeken beschikbaar. In sommige gevallen heb je dit tentboek bij het verkrijgen van een vergunning.

Nomadententen voor iedereen

Weet je nog niet of een normadentent de juiste tent is voor jou? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden. Met ons persoonlijke advies zorgen wij voor de juiste tent voor jouw doel. Want ook als particulier kun jij genieten van een normadentent. Deze tent zorgt voor een mooie toevoeging in jouw tuin waardoor jij zorgeloos kunt genieten van de zomer, met een heerlijke schaduwplek.

Stel mijn tent samen

Bezoek showroom

"*" geeft vereiste velden aan