Flextent bij Eurostretch

Vind jouw ideale flextent bij Eurostretch

Vind jouw ideale flextent bij Eurostretch

Een hoogwaardige flextent helemaal afgestemd op jullie wensen. Die vind je bij Eurostretch. Ons bedrijf is gevestigd in Terborg, waar wij de volledige productie van de mooiste flextenten verzorgen. Aan het oriënteren op de eventuele aanschaf van een tent? Flextenten zijn voor vrijwel alle doeleinden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het overdekken van een terras, zodat de gasten beschermd zijn tegen zon of regen. Maar een flextent is ook een perfecte sfeermaker op een evenemententerrein. Daarnaast zijn er geregeld particulieren die een flextent op hun eigen terrein willen. Want zo’n sfeervolle tent maakt het plaatje helemaal compleet.

In 2023 hebben wij

TENTEN GEPRODUCEERD

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

VERDEELD OVER

VERSCHILLENDE LANDEN

De sterke punten van Eurostretchtents

  • Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  • Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  • Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  • Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  • Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  • Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
De sterke punten van Eurostretchtents
Een flextent in alle maten en kleuren

Een flextent in alle maten en kleuren

Het fijne van onze flextenten is hun grote veelzijdigheid. De tenten zijn leverbaar in elk gewenst formaat én in elke kleur. Zijn jullie op zoek naar een kleine tent, dan produceren wij een kleine tent. Maar ook voor het overdekken van vele honderden vierkante meters is een flextent geschikt. Door het aan elkaar koppelen van meerdere tenten, kunnen we elk gewenst oppervlak overdekken. In onze werkplaats realiseren we een tent in de kleur die het beste bij jullie toekomstige gebruik past. Uiteraard kunnen we hier ook altijd advies over geven.

Waarom een flextent kopen bij Eurostretch?

Geschikt voor elke locatie

Past een gekleurde, speciale vorm of een standaard nomadentent bij jouw locatie? Laat ons weten wat je zoekt en wij maken het graag voor je!

Unieke afwerking

Al onze nomadententen worden voorzien van een unieke afwerking. Doordat we dit allemaal zelf doen, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Snelle levering

Het hele proces van het maken van een nomadentent hebben we in eigen handen. Dankzij deze korte lijntjes is jouw nomadentent snel in huis.

Veilige tenten voor ieder doeleinde

Veiligheid is bij het inzetten van tenten een belangrijke voorwaarde. Vanzelfsprekend voldoen onze tenten aan de gestelde eisen. Daarnaast is het tentdoek brandvertragend, wat de tenten brandveilig maakt. Voor het aanvragen van een vergunning is in veel gevallen een tentboek vereist. Daarom is voor alle meest gevraagde formaten een tentboek aanwezig, waarin alle technische informatie over de tent(en) staat. Dankzij de hoge kwaliteit van onze flextenten kunnen jouw gasten straks zorgeloos genieten in een sfeervolle omgeving.

Veilige tenten voor ieder doeleinde

Een jaar garantie op elke flextent

Bij Eurostretch leveren we hoogwaardige tenten die een lange levensduur hebben. Daarnaast bieden we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Zo kunnen jullie volop genieten van jullie investering zonder je zorgen te hoeven maken. Maar ook na het eerste jaar staan onze tenten uiteraard als een huis. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor onze tenten. En dat is terug te zien in de uitstraling van onze tenten, de lange levensduur en de hoge veiligheid.

Van oriëntatie tot opbouw, Eurostretch levert het complete plaatje

Van oriëntatie tot opbouw, Eurostretch levert het complete plaatje

Ons team helpt jullie graag vanaf de eerste oriëntatie op een flextent. Iedereen kan bij ons terecht voor advies over een passende tent. Van tentverhuurbedrijven, evenementenorganisaties tot particulieren. We hebben ruime ervaring met het leveren van tenten voor diverse doeleinden. Naast een advies op maat, leveren we een tent op maat. En na de productie in onze werkplaats, bouwen we hem desgewenst op locatie voor jullie op. Zo worden jullie volledig ontzorgd bij de aanschaf van een sfeervolle flextent.

Ontdek ons hoogwaardige tentdoek

Om onze tenten zo stevig mogelijk te maken, hebben we zelf tentdoek ontwikkeld. We gebruiken hiervoor gecoat technisch textiel. Daarnaast kiezen we ervoor de naden niet te stikken, maar hoogfrequent te lassen. Dat maakt dat de naden nog sterker zijn dan het tentdoek zelf en 100% waterdicht. Onze African B1 heeft verschillende kwaliteiten, waardoor het voor iedere toepassing geschikt is. Of je het nou gaat gebruiken als terrasoverkapping, festivaltent of als extra sfeer in de tuin, dit doek is er uitermate geschikt voor.

Meer dan 600 bedrijven profiteren al van een stretchtent

Levering in heel Europa

Levering in heel Europa

Hoewel Eurostretch is gevestigd in het Nederlandse Terborg, beperken we onze service niet alleen tot Nederland. In heel Europa kan je namelijk bij ons terecht voor de aanschaf én opbouw van een flextent. Zijn jullie dus in het buitenland op zoek naar een geschikte partij voor levering van één of meerdere flextenten? Ook dan staat Eurostretch klaar voor advies en het leveren van hoogwaardige tenten.

Een persoonlijk advies voor jullie flextent

We vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn over jullie nieuwe aankoop. Daarom geven we altijd een advies op maat aan iedereen die zich oriënteert op aankoop van een flextent. Welke kleur en welk formaat sluiten aan bij jullie gebruiksdoel? Welke van onze twee tentdoeken sluit aan bij jullie wensen? We ontdekken graag samen met onze klanten welke tent het beste past. Vervolgens gaat ons ervaren team aan de slag met het realiseren van jullie perfecte tent. Wanneer mogen we met jullie tent beginnen?

Een persoonlijk advies voor jullie flextent

Veelgestelde vragen

Steeds meer overheden en festivalorganisatoren vragen om brandwerendheidscertificaten, maar ook om complete tentboeken. De statische berekeningen en de praktische berekeningen en de praktische aanwijzingen in zo’n tentboek geven je de zekerheid van een veilige, betrouwbare bouw- en werkwijze. Het tentboek is voor onze klanten tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Een stretchtent kan zowel direct op de grond als op de stenen worden geplaatst. Bij een verharde ondergrond krijg je wel te maken met belastblokken van 1080kg maar soms zijn er ook andere mogelijkheden, hiervoor vragen we altijd een foto van de locatie.

Uiteraard hebben wij mooie vloeren beschikbaar voor onze stretchtenten. Vlondervloeren kunnen we leveren, wel is dit op nabestelling. Overige vloeren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wanneer de stretchtent gemonteerd is met onze eigen materialen én met behulp van onze handleiding, kan de tent tot windkracht 8 blijven staan. Op locaties dicht aan het water of open vlaktes geldt windkracht 7. De tenten kunnen tevens een piekwind aan van 113k/mh.