Eurostretch - Jouw partner voor professionele flextenten

Eurostretch - Jouw partner voor professionele flextenten

Bij Eurostretch begrijpen we de behoeften van tentverhuurders, horecaondernemingen en campings. Als toonaangevende Europese producent van flextenten bieden wij een breed assortiment aan hoogwaardige, duurzame stretchtenten. Koop direct van de maker en ervaar het verschil in kwaliteit en service.

Waarom een flextent van Eurostretch?

Europese productie

Al onze flextenten worden geproduceerd in onze werkplaats in Terborg, Nederland. De werkplaats grenst aan ons hoofdkantoor, hierdoor hebben we korte lijntjes en garanderen we een uitzonderlijke kwaliteitscontrole en vakmanschap.

Direct kopen van de producent

Rechtstreeks van de producent naar jou, zonder tussenkomst van derden. Dit garandeert de beste prijs en directe toegang tot onze experts, die je graag voorzien van een persoonlijk advies.

Standaard formaat of special shape

Van standaardmaten tot speciaal ontworpen vormen, onze flextenten zijn perfect aan te passen aan jouw specifieke vereisten. Voor iedere locatie is een flextent voor te ontwikkelen.

In 2024 hebben wij al meer dan

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

verdeeld over

landen wereldwijd

Een flextent in alle maten en kleuren

Een flextent in alle maten en kleuren

Het fijne van onze flextenten is hun grote veelzijdigheid. De tenten zijn leverbaar in elk gewenst formaat én in elke kleur.

Ben je op zoek naar een kleine tent, dan produceren wij een kleine tent. Maar ook voor het overdekken van vele honderden vierkante meters is een flextent geschikt. Door het aan elkaar koppelen van meerdere tenten, kunnen we elk gewenst oppervlak overdekken. In onze werkplaats realiseren we een tent in de kleur die het beste bij jullie toekomstige gebruik past. Uiteraard kunnen we hier ook altijd advies over geven.

Een jaar garantie op elke flextent

Bij Eurostretch leveren we hoogwaardige tenten die een lange levensduur hebben. Daarnaast bieden we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Zo kunnen jullie volop genieten van jullie investering zonder je zorgen te hoeven maken. Maar ook na het eerste jaar staan onze tenten uiteraard als een huis. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor onze tenten. En dat is terug te zien in de uitstraling van onze tenten, de lange levensduur en de hoge veiligheid.

Veilige tenten voor ieder doeleinde

Veiligheid is bij het inzetten van tenten een belangrijke voorwaarde. Vanzelfsprekend voldoen onze tenten aan de gestelde eisen. Daarnaast is het tentdoek brandvertragend, wat de tenten brandveilig maakt.

Voor het aanvragen van een vergunning is in veel gevallen een tentboek vereist. Daarom is voor alle meest gevraagde formaten een tentboek aanwezig, waarin alle technische informatie over de tent(en) staat. Dankzij de hoge kwaliteit van onze flextenten kunnen jouw gasten straks zorgeloos genieten in een sfeervolle omgeving.

Veilige tenten voor ieder doeleinde
Eurostretch levert het complete plaatje

Eurostretch levert het complete plaatje

Ons team helpt jullie graag vanaf de eerste oriëntatie op een flextent. Iedereen kan bij ons terecht voor advies over een passende tent. Van tentverhuurbedrijven, evenementenorganisaties tot particulieren. We hebben ruime ervaring met het leveren van tenten voor diverse doeleinden. Naast een advies op maat, leveren we een tent op maat. En na de productie in onze werkplaats, bouwen we hem desgewenst op locatie voor jullie op. Zo worden jullie volledig ontzorgt bij de aanschaf van een sfeervolle flextent.

Ontdek ons hoogwaardige tentdoek

Om onze tenten zo stevig mogelijk te maken, hebben we zelf tentdoek ontwikkeld. We gebruiken hiervoor gecoat technisch textiel. Daarnaast kiezen we ervoor de naden niet te stikken, maar hoogfrequent te lassen. Dat maakt dat de naden nog sterker zijn dan het tentdoek zelf en 100% waterdicht. Onze African B1 heeft verschillende kwaliteiten, waardoor het voor iedere toepassing geschikt is. Of je het nou gaat gebruiken als terrasoverkapping, festivaltent of als extra sfeer in de tuin, dit doek is er uitermate geschikt voor.

Levering in heel Europa

Levering in heel Europa

Hoewel onze vestiging zich in Terborg (NL) bevindt, beperkt Eurostretch zijn dienstverlening niet tot de Nederlandse grenzen. Overal in Europa kun je op ons rekenen voor de aankoop van een flextent. Ben je vanuit het buitenland op zoek naar een betrouwbare leverancier voor één of meerdere flextenten? Eurostretch  staat voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en om hoogwaardige tenten te leveren, waar in Europa je ook bent.

Veelgestelde vragen

Steeds meer overheden en festivalorganisatoren vragen om brandwerendheidscertificaten, maar ook om complete tentboeken. De statische berekeningen en de praktische berekeningen en de praktische aanwijzingen in zo’n tentboek geven je de zekerheid van een veilige, betrouwbare bouw- en werkwijze. Het tentboek is voor onze klanten tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Een stretchtent kan zowel direct op de grond als op de stenen worden geplaatst. Bij een verharde ondergrond krijg je wel te maken met belastblokken van 1080kg maar soms zijn er ook andere mogelijkheden, hiervoor vragen we altijd een foto van de locatie.

Uiteraard hebben wij mooie vloeren beschikbaar voor onze stretchtenten. Vlondervloeren kunnen we leveren, wel is dit op nabestelling. Overige vloeren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wanneer de stretchtent gemonteerd is met onze eigen materialen én met behulp van onze handleiding, kan de tent tot windkracht 8 blijven staan. Op locaties dicht aan het water of open vlaktes geldt windkracht 7. De tenten kunnen tevens een piekwind aan van 113k/mh.