De mogelijkheden van een stretchtent op een festival

De mogelijkheden van een stretchtent op een festival

Zonder sfeer geen feestje, toch?  Een sfeervolle omgeving op een festival is een onmisbaar aspect voor een geslaagd evenement. Een stretchtent op je festival kan bijdragen aan een sfeervolle feest omgeving. Onze stretchtenten zijn veelzijdig in te zetten, ze bieden niet alleen sfeer, maar kunnen ook praktisch van pas komen. In deze blog vind je creatieve toepassingen voor op een festival!

Een sfeervol binnenkomen

Een sfeervol binnenkomen

Een stretchtent boven de ingang van een festival biedt zowel praktische als stijlvolle voordelen. Het creëert een gastvrije entree die bezoekers meteen in de juiste sfeer brengt. De flexibiliteit en elegantie van een stretchtent geven het festivalterrein direct een chique uitstraling.

Food- & drink courts

Op een zonnige zomerdag wil je jouw gasten een fijne schaduwplek kunnen bieden. Een stretchtent over de food- en drink stands biedt je gasten de mogelijkheid om van hun drankje of maaltijd te genieten in de schaduw op een zonnige dag. Niet alleen voor schaduw, maar tegen regen en andere weersomstandigheden is een stretchtent handig als overkapping. Groot of klein? Bij Eurostretch zijn alle stretchtenten volledig op maat te maken.

Bekijk de mogelijkheden
Food- & drink courts
Overkapping voor mainstage

Overkapping voor mainstage

Als overkapping van de mainstage kan een stretchtent een elegant en indrukwekkend beeld creëren. Bij regen biedt het dekking over het podium en houdt dan bijvoorbeeld alle technische materialen droog. Ook brengt een stretchtent over een mainstage een sfeervolle look, wat helpt in het creëren van een fijne omgeving voor bezoekers van je festival.

Chill lounge/ontspanningsruimte

Tijdens een festival is het belangrijk om een plek te creëren waar gasten even tot rust kunnen komen. Op een zonnige dag, maar ook als het weer tegenzit,  is het natuurlijk fijn als zo’n plek overdekt is. Een stretchtent als overkapping voor een ontspanningsruimte op een festival biedt de ideale mix van stijl en functionaliteit.

Chill lounge/ontspanningsruimte

Wil jij onze stretchtent inzetten voor jouw evenement of horecagelegenheid? Onze op maat gemaakte oplossingen bieden flexibiliteit, weerbestendigheid en stijl. Onze stretchtenten helpen je om een geslaagd evenement te organiseren. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze stretchtenten en ontdek de voordelen vandaag nog!

Neem contact met ons op!