Stretchtent kopen van de hoogste kwaliteit?

Op zoek naar een maatwerk stretchtent? Welkom bij Eurostretch, de producent van jouw stretchtent op maat! Onze tenten zijn niet alleen volledig op maat gemaakt, maar ook van de hoogste kwaliteit. We verwerken al jouw wensen in ons ontwerp en realiseren een stretchtent die past bij jouw gewenste gebruik. Want of je onze tenten nu gebruikt als terrasoverkapping, voor beurzen, campings, paviljoens of om te verhuren, wij zorgen voor een passende tent. En dankzij de hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van jouw stretchtent.

Een tent op maat voor elk evenement

Als tentverhuurder op zoek naar geschikte tenten om je aanbod uit te breiden? Of als organisator van evenementen behoefte aan een mooie tent? Bij Eurostretch helpen we je graag aan een passende stretchtent op maat. Onze tenten kunnen in elk formaat worden geleverd. De grootste stretchtenten zijn 20 bij 20 meter. Omdat de tenten echter onderling gekoppeld kunnen worden, kan de tent precies zo groot worden gemaakt als nodig is. Fijn om bij evenementen zo flexibel te zijn, vandaar dat stretchtent ook wel flextenten genoemd. De sfeervolle uitstraling in combinatie met de vele mogelijkheden maken de stretchtent de perfecte tent voor evenementen.

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
Offerte aanvragen

Een brandveilige stretchtent kopen

Tenten en veiligheid zijn twee factoren die niet los van elkaar gezien kunnen worden. Bij de productie van onze tenten is naast het uiterlijk, de veiligheid dan ook minstens zo belangrijk. De tenten zijn bijvoorbeeld altijd gemaakt van brandwerend materiaal, wat de veiligheid van jou en eventuele gasten verhoogt. Daarnaast is dankzij het stevige tentdoek en de sterke lasnaden de kans op schade bij slechte weersomstandigheden zoals storm geminimaliseerd. Dankzij de hoogfrequent gelaste naden zijn onze tenten waterdicht. Bij de meest voorkomende formaten zijn tentboeken beschikbaar, die in veel landen door gemeentes worden opgevraagd voor het krijgen van vergunningen.

Een herkenbare tent dankzij bedrukking

Jullie stretchtent nog meer op laten vallen op een evenement? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jullie tent te laten bedrukken. De tenten kunnen zowel gedeeltelijk als aflopend bedrukt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van het bedrijfslogo op de tent. Een mooie manier om reclame te maken voor het bedrijf. Alle bedrukking zijn full colour en watervast. Daarnaast zijn ze bestand tegen rek. Benieuwd naar de realisatie van jullie wensen? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ik wil graag meer weten

Als particulier een stretchtent kopen bij Eurostretch

Geen bedrijf, maar wel graag een stretchtent kopen? Dat kan uiteraard ook! Want wat is nu een mooiere afwerking van een tuin dan een stretchtent? Onze tenten zijn de perfecte locatie om mooie zomeravonden door te brengen. En ook het ontvangen van gasten krijgt een extra dimensie met zo’n prachtige tent in de tuin. Welke kleur stretchtent sluit het beste aan bij jouw wensen? En welk formaat heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag!

Een stretchtent kopen in elke kleur en elk formaat

Wat voor stretchtent hebben jullie nodig? Voor het overdekken van een terras, het creëren van een feestterrein of het geven van presentaties, zijn soms grote tenten nodig. Onze tenten zijn leverbaar in vrijwel alle formaten. De grootste tenten zijn 20 bij 20 meter, maar omdat ze onderling gekoppeld kunnen worden, maak je ze net zo groot als je wilt. Daarbij kunnen wij ook leveren in alle door jou gewenste kleuren. Op zoek naar beschutting tegen de wind? We leveren met plezier passende zijwanden bij jouw stretchtent. Zo zorgen we voor stretchtenten die perfect passen in jouw plaatje.

Maak kennis met de service van Eurostretch

Naast het leveren van hoogwaardige stretchtenten, leveren we ook graag de beste service. Zowel voor als na de aankoop staan we voor je klaar. Ben je aan het oriënteren op de koop van een tent, dan kan je altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Daarnaast geven we bijvoorbeeld één jaar volledige garantie op onze stretchtenten. Wel zo’n fijn idee! Voor de meest gangbare formaten is een tentboek aanwezig. In de tentboeken staat alle technische informatie over de tenten, die nodig is voor bijvoorbeeld het aanvragen van een vergunning om een tent te plaatsen.

Levering van stretchtenten in heel Europa

Ben je dus op zoek naar een stretchtent in het buitenland? Geen probleem, ook dan staan we voor je klaar! En wist je dat je op onze tenten een volledige garantie krijgt van één jaar? Zo kan je zorgeloos genieten van alle voordelen van een stretchtent. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag in gesprek om alle wensen op een rijtje te krijgen. Vervolgens gaan we natuurlijk snel aan de slag met de productie van jouw perfecte stretchtent(en)! Voor het kopen van een stretchtent van de hoogste kwaliteit ben je bij Eurostretch aan het juiste adres!

Stel mijn tent samen