Sfeervol horecaterras met
een stretchtent

Sfeervolle terrasoverkapping

Sfeervolle terrasoverkapping

Ben jij op zoek naar een terrasoverkapping voor jouw horecazaak, dan zou een stretchtent een ideale oplossing. Jouw gasten zitten voortaan het hele jaar door droog en in de schaduw.

  • Duurzame en veilige keuze
  • Sfeervol in te richten
  • Hele jaar te gebruiken, eventueel met zijwanden
Meer over de productie

Meer dan 300 horecabedrijven profiteren van een stretchtent

Jan-Egbert Bos van de Hof Renswoude
Perfecte overkapping voor het terras
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze overkappingen bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renwoude
Top oplossing!
Na de eerste tent hebben we nu met deze geweldige zomer weer een tweede aangeschaft zowel voor zon als regen een top oplossing.
Marveld Recreatie
Wat een geluk bij een ongeluk
Door de gevolgen van en regels rondom Corona waren wij min of meer genoodzaakt een stretchtent te kopen, maar wat is dat een geluk bij een ongeluk gebleken! Van maart tot en oktober kunnen we nu onder de tent, heerlijk buiten zitten op ons terras. Top!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen

Waarom een strechtent van Eurostretch?

Snelle levertijden

Doordat de tenten in Nederland geproduceerd worden, kunnen de overkappingen snel geleverd worden

In elk seizoen te gebruiken

Niet alleen in de zomer maar ook in de winter is deze tent ideaal. Onze zijwanden zijn hiervoor uiterst geschikt.

Geschikt voor iedere locatie

We maken standaardtenten, maar kunnen ook maatwerk en speciale vormen produceren. Voor ieder wat wils.

Bekijk de webshop Inspiratie

Zijwanden voor in de winter

Wist je dat het mogelijk is om je tent in de winter aan te passen? Door zijwanden toe te voegen aan jouw stretchtent, kunnen jouw bezoekers in de winter warm buiten zitten.

  • Hele jaar door te gebruiken
  • Sfeervolle wintertent
  • Gemakkelijk aan te passen
Offerte voor zijwanden
Zijwanden voor in de winter

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Bied jouw gasten een fijne zitruimte onder een terrasoverkapping

Een stretchtent voor over je horecaterras: het geeft je terras een frisse look en je gasten de mogelijkheid om overdekt te zitten. Een horeca stretchtent zorgt ervoor dat je na de zomer nog langer van je terras gebruik kan maken en daardoor meer gasten kan ontvangen. In combinatie met heaters creëer je een comfortabel terras. Een stretchtent als terrasoverkapping aanschaffen is dus zeker een investering met rendement.

Bekijk de stretchtenten
Bied jouw gasten een fijne zitruimte onder een terrasoverkapping
Verschillende mogelijkheden horeca stretchtenten

Verschillende mogelijkheden horeca stretchtenten

Wanneer je een stretchtent over je terras wil plaatsen kom je voor verschillende opties te staan. Kies je voor de veel gekozen zandkleur en een standaard maat, of ga je voor een unieke kleur en vorm? Door onze brede keuze aan kleuren en eindeloze maatwerk mogelijkheden creëren we een stretchtent die helemaal bij jou en je onderneming past. Zo kan je van je horeca gelegenheid ook een trouw locatie maken door een bruiloft stretchtent te plaatsen. Weet je nog niet goed wat je wil of wat er mogelijk is? Een van onze experts komt graag bij je langs om de ruimte te bekijken. Zo helpen we jou zo snel mogelijk de beste keuze te maken voor jouw terrasoverkapping stretchtent.

Vraag offerte aan