Kies voor een unieke stretchtent
met zijwanden!

Kies voor zijwanden in jouw stretchtent

Kies voor zijwanden in jouw stretchtent

Ben je op zoek naar een manier om jouw outdoor evenementen naar een hoger niveau te tillen? Zijwanden zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar beschermt ook jouw gasten tegen weersinvloeden. Deze zijwanden zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw stretchtent, waardoor ze een strakke en stijlvolle uitstraling hebben. 

Geef mij advies

Onze standaard zijwanden

Verleng je seizoen met onze standaard zijwand. Eenvoudig en snel te monteren. Verkrijgbaar in alle kleuren tentdoek en op maat te maken in alle lengtes en hoogtes. Door de bevesteging met de kederprofielen, rits en lussenbanden bevestig je gemakkelijk en snel de zijwanden aan jouw stretchtent. Ideaal wanneer je de zijwanden in wilt zetten voor een kort tijdsbestek zoals een evenement.

 • Heeft dezelfde stof als ons tentdoek
 • Lengte en hoogte op maat gemaakt
 • In alle kleuren beschikbaar
 • Eenvoudig en snel te monteren
 • Volledig op maat gemaakt
Onze luxe zijwanden

Onze luxe zijwanden

Ook in de koude maanden jouw stretchtent inzetten? Onze luxe zijwanden zijn perfect om het hele jaar door comfortabel te genieten. Speciaal ontworpen voor langdurig gebruik, bieden ze bescherming tegen weer en wind. Ze maken van je stretchtent een veelzijdige ruimte, ideaal voor zowel tijdelijke evenementen als permanente opstellingen op je terras.

 • Kwalitatief en stevig door PVC materiaal
 • Sterke windbelasting door zijpalen en liggers
 • Lange levensduur
 • Luxe uitstraling
 • Gemakkelijk te reinigen
Vraag een offerte aan Showroom bezoeken

Waarom kies je voor zijwanden

Ook in de winter plezier van je tent

Volledig op maat gemaakt

Stabieler door zijpalen en liggers

Zowel open als dicht een aantrekkelijke tent

Deze bedrijven kochten al een stretchtent:

Perfecte overkapping voor het terras.
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze overkappingen bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renswoude
Wat een geluk bij een ongeluk!
Door de gevolgen van en regels rondom Corona waren wij min of meer genoodzaakt een stretchtent te kopen, maar wat is dat een geluk bij een ongeluk gebleken! Van maart tot en oktober kunnen we nu onder de tent, heerlijk buiten zitten op ons terras. Top!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen
De tent is flexibel, net zoals Eurostretch zelf.
Wij van Himmeltak maken sinds 2018 gebruik van eurostretch. De flexibiliteit van zowel de tent als eurostretch zelf stemt ons zeer tevreden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst samen!
Tommy & Jeske Groffen Himmeltak Exclusive Tent Rental
Stretchtent 6 x 7,5 m
Stretchtent 6 m x 7,5 m
 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Zijwanden en vaste palen constructie mogelijk

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Eén jaar volledige garantie

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Inmeten op de gewenste locatie

Meer informatie
Stretchtent 7,5 x 10 m
Stretchtent 7,5 m x 10 m
 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Zijwanden en vaste palen constructie mogelijk

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Volledig op maat gemaakt

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Inmeten op de gewenste locatie

Meer informatie

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.