Kies voor een unieke stretchtent
met zijwanden!

Kies voor zijwanden in jouw stretchtent

Kies voor zijwanden in jouw stretchtent

Ben je op zoek naar een manier om jouw outdoor evenementen naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze op maat gemaakte zijwanden voor stretchtenten die niet alleen zorgen voor een luxueuze uitstraling, maar ook jouw gasten beschermen tegen weersinvloeden. Deze zijwanden zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw stretchtent, waardoor ze een strakke en stijlvolle uitstraling hebben. 

 • Hele jaar door te gebruiken
 • Gemakkelijk in frame te klikken
 • Gemaakt uit hoogkwaliteit PVC, zodat het bij iedere stretchtent past
 • Luxe uitstraling
 • Volledig op maat gemaakt
Geef mij advies

Wat is een zijwand

Wel de sfeer van een stretchtent, maar geen last van de invloeden van de natuur? Een stretchtent met framewand is hiervoor de oplossing! Een framewand, ook wel zijwand, is een op maat gemaakte wand die je in jouw stretchtent drukt. Hierdoor heb je de gemakken van een stretchtent, zonder dat je last hebt van weersinvloeden. Zelfs bij een stevige wind klapperen de wanden niet. Dit komt omdat de zijwand wordt opgespannen in het frame van een stretchtent. Zo is de zijwand stevig vastgedrukt in de tent, en heeft het een sterke windbelasting.

Onze unieke zijwanden zijn gemaakt van PVC, hetzelfde materiaal als onze stretchtenten. Hierdoor zijn ze goed te onderhouden en makkelijk schoon te maken. Ook sluiten ze hierdoor naadloos aan in jouw stretchtent wat er stijlvol uitziet.

Stijlvolle toevoeging aan jouw stretchtent

Stijlvolle toevoeging aan jouw stretchtent

Het beste van alles is dat onze zijwanden niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van jouw evenement. Ze zijn makkelijk oprolbaar voor een snelle opzet en afbraak, terwijl de basis van jouw tent stevig blijft staan. Kies voor onze zijwanden om jouw outdoor ruimte om te toveren in een stijlvolle, beschermde omgeving die het seizoen verlengt en jouw evenementen onvergetelijk maakt. Deze wanden zijn te bezichtigen in onze showroom, of vraag meer informatie aan bij onze sales afdeling.

Vraag een offerte aan Showroom bezoeken

Waarom kies je voor zijwanden

Ook in de winter plezier van je tent

Volledig op maat gemaakt

Stabieler door zijpalen en liggers

Zowel open als dicht een aantrekkelijke tent

Deze bedrijven kochten al een stretchtent:

Perfecte overkapping voor het terras.
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze overkappingen bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos, De Hof Renswoude
Wat een geluk bij een ongeluk!
Door de gevolgen van en regels rondom Corona waren wij min of meer genoodzaakt een stretchtent te kopen, maar wat is dat een geluk bij een ongeluk gebleken! Van maart tot en oktober kunnen we nu onder de tent, heerlijk buiten zitten op ons terras. Top!
Nico Klaver, Kalkoentje Rhenen
De tent is flexibel, net zoals Eurostretch zelf.
Wij van Himmeltak maken sinds 2018 gebruik van eurostretch. De flexibiliteit van zowel de tent als eurostretch zelf stemt ons zeer tevreden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst samen!
Tommy & Jeske Groffen Himmeltak Exclusive Tent Rental
Stretchtent 6 x 7,5 m
Stretchtent 6 m x 7,5 m
 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Zijwanden en vaste palen constructie mogelijk

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Inmeten op de gewenste locatie

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 6 m x 7,5 m

  Volledig op maat gemaakt

Meer informatie
Stretchtent 7,5 x 10 m
Stretchtent 7,5 m x 10 m
 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Eén jaar volledige garantie

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Inmeten op de gewenste locatie

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 7,5 m x 10 m

  Zijwanden en vaste palen constructie mogelijk

Meer informatie

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.