Kwalitatieve stretchtenten voor
jouw verhuurassortiment

Kies voor een tent op maat

Kies voor een tent op maat

De stretchtent is een populaire tent voor bruiloften, feesten en festivals. Als tentenverhuurder zul je ongetwijfeld veel aanvragen krijgen voor deze sfeervolle overkapping.

 • 50 standaard afmetingen direct uit voorraad leverbaar
 • Populaire overkapping bij evenementen
 • Speciale korting voor tentenverhuurders, vraag meer informatie aan
Meer over de productie Speciale korting tentenverhuurders

Meer dan 60 tentverhuurders profiteren van een stretchtent

Steeds grotere vraag naar onze tenten.
Bij Donselaar Tenten zien we de aanvraag van stretchtenten met de dag groeien. We zijn blij dat we tegenwoordig een aantal op voorraad hebben liggen. Zo kunnen we de klant snel van een stretchtent voorzien in alle kleuren.
Daan Lancee
Perfecte overkapping voor de bruiloften
Voor mijn bedrijf de Hof in Renswoude zochten we een unieke overkapping. Niet alleen kunnen onder onze stretchtenten bruiloften gehouden worden maar worden ze ook gebruikt als horeca terras. Super!
Jan-Egbert Bos - Restaurant de Hof
De tent is flexibel, net zoals Eurostretch zelf.
Wij van Himmeltak maken sinds 2018 gebruik van eurostretch. De flexibiliteit van zowel de tent als eurostretch zelf stemt ons zeer tevreden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst samen!
Tommy & Jeske Groffen, Himmeltak Exclusive Tent Rental

Waarom een stretchtent van Eurostretch

Korte levertijden

Doordat de tenten in Nederland geproduceerd worden, kunnen de overkappingen snel geleverd worden.

Sfeervol voor elk evenement

Door de flexibiliteit van deze tenten, kunnen ze altijd voldoen aan de wensen van de klant.

Geschikt voor iedere locatie

We maken standaardtenten, maar kunnen ook maatwerk en speciale vormen produceren.

Vraag een offerte aan Webshop

Nieuwe zijwanden

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de doorontwikkeling van onze zijwanden. Dankzij deze wanden kunnen evenementen het gehele jaar door gewoon door gaan. Ook rits je ze gemakkelijk los voor een open ervaring.

 • Stabieler door zijpalen ene liggers
 • Unieke strakke zijwand
 • Het hele jaar door te gebruiken
Lees meer over de zijwanden
Nieuwe zijwanden

Of bestel de tent vanuit de webshop

Stretchtent 4,5 x 10 m
Stretchtent 4,5 m x 10 m
 • Stretchtent 4,5 m x 10 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 4,5 m x 10 m

  Eén jaar volledige garantie

 • Stretchtent 4,5 m x 10 m

  Inmeten op de gewenste locatie

 • Stretchtent 4,5 m x 10 m

  Volledig op maat gemaakt

Meer informatie
Stretchtent 10 m x 15 m
 • Stretchtent 10 m x 15 m

  Volledig op maat gemaakt

 • Stretchtent 10 m x 15 m

  Eén jaar volledige garantie

 • Stretchtent 10 m x 15 m

  8 kleuren mogelijk

 • Stretchtent 10 m x 15 m

  Inmeten op de gewenste locatie

Meer informatie

ZET JOUW STRETCHTENT OP
IN 6 STAPPEN

Veelgestelde vragen

De stretchtent is een flexibele overkapping die normaal aan de zijkanten openblijft. Maar tegenwoordig is het mogelijk om de tent te voorzien van onze eigen ontwikkelde zijwanden. We geven graag meer informatie over deze zijwanden, ook zijn deze in onze showroom te bekijken. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Er is dan minder ruimte onder de tent beschikbaar, ongeveer 2,5 meter.

Eurostretchtenten zijn beschikbaar in alle denkbare formaatcombinaties tot 20 x 20 meter (400 vierkante meter). Je kunt Eurostretchtenten koppelen, waardoor je grote oppervlakken kunt overkappen. Koppelen gebeurt met speciale connectoren waarmee onze tenten aan elkaar of aan een gebouw gekoppeld kunnen worden.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Onze stretchtenten zijn van de beste materialen en blijven jarenlang een prachtige blikvanger. Mits er natuurlijk goed wordt omgegaan met de materialen. Je kunt een aantal dingen doen om de levensduur van de tent te verlengen. Ons doek van 740 g/m2 is zelf goed schoon te houden met een hogedrukreiniger. Het is mogelijk om je tent professioneel door ons te laten wassen. Meer weten over het wassen van de tenten? Neem even contact met ons op.

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Een investering met rendement

Twijfel je nog of stretchtenten kopen een slimme investering is? Dan stellen we je graag gerust. Doordat de stretchtent een echte trend is geworden in verschillende branches is de garantie groot dat jij jouw stretchtenten het hele jaar door verhuurt. Stretchtenten verhuren is hierdoor zeker een investering met rendement.

Bekijk de stretchtenten
Een investering met rendement
Welke soort stretchtenten ga jij verhuren?

Welke soort stretchtenten ga jij verhuren?

Als verhuurder is het belangrijk om in te spelen op de behoefte van de doelgroep. Wat is de trend onder de stretchtenten? De zandkleurige stretchtenten vallen natuurlijk bij iedereen in de smaak. Maar door een felle kleur in je assortiment te hebben zorg je ervoor dat je je onderscheid van je concurrenten. Wil je hierover advies? Neem contact op met een van onze experts.

Vraag een offerte aan.