Een nieuwe buitenruimte creëren met een stretchtent

Een nieuwe buitenruimte creëren met een stretchtent

Je buitenruimte ook bruikbaar maken op dagen met slechte weersvoorspellingen? Met een stretchtent creëer je gemakkelijk een nieuwe buitenruimte voor jouw gasten. Een stretchtent voegt niet alleen sfeer toe aan jouw locatie maar heeft ook veel praktische voordelen. In deze blog lichten we een aantal voordelen uit van het plaatsen van een stretchtent op jouw terrein. Lees snel meer!

Een stretchtent met zijwanden

Een stretchtent met zijwanden

Een van de meest gebruikte opties die Eurostretch te bieden heeft is de mogelijkheid om zijwanden aan je stretchtent toe te voegen. Door zijwanden aan je stretchtent toe te voegen heb je ook met koudere temperaturen plezier van een stretchtent. De zijwanden kunnen daarbij ook makkelijk bevestigd en verwijderd worden, waardoor de keuze om de zijwanden te bevestigen nog kort van tevoren gemaakt kan worden. Zo is dit een flexibele optie voor jezelf én hebben je gasten daar ook veel profijt van.

Ontdek de flexibiliteit van een stretchtent

Heb je specifieke wensen voor de maat, kleur of opdruk van jouw stretchtent? Bij Eurostretch is er veel mogelijk! Doordat we een special shape stretchtent voor je kunnen ontwerpen, is geen vorm of bocht te gek. Ook kun je kiezen tussen 8 verschillende kleuren en heb je de mogelijkheid om een logo te laten drukken om de stretchtent. Ben je dus op zoek naar een unieke stretchtent voor jouw buitenruimte? Bij Eurostretch denken we graag met je mee!

Ontdek de flexibiliteit van een stretchtent
Zet jouw stretchtent tijdelijk of permanent in

Zet jouw stretchtent tijdelijk of permanent in

Wil je alleen een stretchtent kopen voor tijdens de koudere maanden? Onze stretchtenten zijn makkelijk zelf op- en af te bouwen waardoor jij dit als eigenaar gemakkelijk zelf kan doen. Wil je voor sommige evenementen de stretchtent weghalen? Dan is dat geen probleem! gedaan. Vraag hier alvast onze handleiding aan waarmee jij in 6 stappen makkelijk je eigen stretchtent opzet. Hierdoor heb je de regie in eigen handen en ben je niet afhankelijk van ons of andere hulptroepen die jouw stretchtent voor je af moeten bouwen.

Vraag hier de handleiding aan

Een slimme investering

Wanneer je een stretchtent toevoegt aan jouw horecagelegenheid of trouw locatie, zorg je heel het jaar voor meer capaciteit. Meer capaciteit betekent natuurlijk een mogelijkheid tot meer omzet draaien! Hierdoor is het kopen van een stretchtent een investering die makkelijk en snel terug te verdienen is. Twijfel je nog over de investering? Onze adviseurs helpen je graag bij het berekenen van jouw rendement. Neem voor vragen hierover gerust contact met ons op.

Een slimme investering

Eurostretch tenten zijn de perfecte keuze voor iedereen die zijn buitenruimte wil optimaliseren. Ze bieden niet alleen bescherming en comfort, maar verhogen ook de uitstraling van jouw locatie. Een must-have voor elke horecaondernemer of trouwlocatiebeheerder die zijn gasten een onvergetelijke ervaring wil bieden.