Een stretchtent: de perfecte terrasoverkapping voor horeca

Een terrasoverkapping nodig voor jouw horecazaak? Denk eens aan een stretchtent. Bij Eurostretchtents ontwikkelen en produceren we stretchtenten in alle vormen, kleuren en maten. De tenten zijn eenvoudig op te zetten en geschikt om (semi)permanent te blijven staan. Wij produceren onze stretchtenten in onze werkplaats in Doetinchem en we leveren aan een snelgroeiend aantal horecaondernemers in heel Europa. Natuurlijk kan je onze werkplaats bezoeken, bel of mail ons voor een afspraak.

Een terrasoverkapping van topkwaliteit

Een terrasoverkapping van topkwaliteit

Jouw terrasoverkapping moet veilig en duurzaam zijn, daarom gebruiken wij een gecoat, technisch textiel. Dit textiel hebben we zelf ontwikkeld en is uitstek geschikt voor gebruik in de horeca. De naden van het stretchdoek worden niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Dit maakt onze doeken extreem stevig, de naden zijn zelfs nog sterker dan het doek.

Stretchtent op maat voor jouw terras

Ieder terras is uniek. Dat betekent ook dat onze standaardmaten niet altijd passend zijn voor jouw terras. Op dat gebied is er veel mogelijk. Zo hebben we voor De Kaap Eventlocatie een aantal stretchtenten gekoppeld. Maar we kunnen ook een stretchtent volledig op maat maken of een special shape produceren om de overkapping perfect te laten aansluiten op jouw terras.

Neem contact op

Koop altijd een brandveilige terrasoverkapping

In de horeca gaat veiligheid boven alles. Al onze stretchdoeken zijn gecertificeerd brandveilig en kunnen dus perfect als terrasoverkapping dienen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een overkapping van jouw terras? Neem contact op met onze specialisten.

Koop altijd een brandveilige terrasoverkapping
Volledige garantie op het stretchdoek van onze terrasoverkapping

Volledige garantie op het stretchdoek van onze terrasoverkapping

Al onze stretchtenten en terrasoverkappingen hebben een volledige garantie van één jaar. Omdat we de productie volledig in eigen beheer hebben, kunnen we als er onverhoopt iets hersteld moet worden snel schakelen.

Vraag direct een offerte aan