Een stretchtent is de perfecte terrasoverkapping voor de horeca

Een overkapping nodig voor een terras? Denk eens aan een stretchtent. Bij Eurostretchtents Company ontwikkelen en produceren we stretchtenten in alle vormen, kleuren en maten. De tenten zijn eenvoudig op te zetten en geschikt om (semi)permanent te bijven staan. Wij produceren onze stretchtenten in onze werkplaats in Doetinchem en we leveren aan een snel groeiend aantal horecaondernemers in heel Europa. Natuurlijk kan je onze werkplaats bezoeken, bel of mail ons even voor een afspraak, of bekijk hier alvast wat foto’s.

Een terrasoverkapping van topkwaliteit

Een terrasoverkapping van topkwaliteit

Een terrasoverkapping moet veilig en duurzaam zijn. Daarom gebruiken we bij Eurostretchtents een een gecoat technisch textiel dat we zelf hebben ontwikkeld en dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in de horeca. Het stretchdoek is van topkwaliteit en gecertificeerd brandveilig. De naden worden bij ons niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Dat maakt ze extreem stevig. De naden zijn zelfs nog sterker dan het doek! Op deze pagina vertellen we er meer over, maar je kan ons ook altijd bellen of mailen voor advies.

Koop altijd een brandveilige terrasoverkapping

In de horeca gaat veiligheid gaat boven alles. Met trots kunnen wij zeggen dat de doeken die wij voor onze terrasoverkappingen gebruiken allemaal zijn voorzien van een certificaat van brandveiligheid. Meer weten over de stretchtenten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op
Koop altijd een brandveilige terrasoverkapping
Volledige garantie op het stretchdoek van onze terrasoverkapping

Volledige garantie op het stretchdoek van onze terrasoverkapping

Wij leveren een terrasoverkappping van topkwaliteit. Daarom geven wij op onze stretchtenten en terrasoverkappingen een volledige garantie van een jaar. Wij prodceren zelf, dus als er onverhoopt iets moet worden hersteld dan staan we u met raad en daad bij. Onze state-of-the-art werkplaats staat in Doetinchem en we kunnen dus snel handelen!

Vraag direct een offerte aan