Standaard formaat stretchtent

Standaard stretchtent kopen van de hoogste kwaliteit?

Standaard stretchtent kopen van de hoogste kwaliteit?

Een standaardformaat stretchtent is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, stijlvolle en functionele oplossing voor alle buitenactiviteiten. Onze stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die waterdicht en UV-bestendig zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in verschillende weersomstandigheden. Dit maakt de stretchtenten geschikt voor verschillende evenementen zoals bruiloften, feesten, zakelijke bijeenkomsten, festivals en meer.

In 2024 hebben wij al meer dan

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

verdeeld over

landen wereldwijd

De sterke punten van Eurostretchtents

  • Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  • Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  • Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  • Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  • Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  • Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
De sterke punten van Eurostretchtents
Je stretchtent zelf opbouwen

Je stretchtent zelf opbouwen

Het opzetten van een standaardformaat stretchtent is relatief eenvoudig, over het algemeen staat de stretchtent binnen 2 uur. Na enige oefening kan dit slechts een uurtje zijn. De standaardformaat stretchtenten zijn gemakkelijk op te zetten door de standaard maatvoering. Deze tenten lenen zich er juist voor om gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Dat is dan ook zeker een voordeel van een standaardformaat stretchtent. Deze tenten kun je het beste opbouwen met 2 personen.

Showroom

Al deze mogelijkheden zijn te bezichtigen in onze showroom in Terborg. Ook is het mogelijk om hier een kleur uit te kiezen en advies te krijgen van onze adviseurs. Maak een afspraak voor het bezichtigen en neem je standaardformaat stretchtent direct mee naar huis.

Waarom een stretchtent van Eurostretch?

Snelle levering

Onze stretchtent maken we zelf in onze eigen werkplaats. Hiervoor hebben we korte lijntjes en kunnen we jouw stretchtent snel bij jou op de camping leveren.

Unieke afwerking

In onze werkplaats krijgt elke stretchtent een unieke afwerking door onze confectiemedewerkers. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Geschikt voor elke locatie

Waar je je stretchtent ook wil hebben, veel is mogelijk! Wij maken graag een stretchtent die helemaal past bij jouw locatie.

Extra accessoires voor jouw stretchtent

Het is mogelijk om jouw standaardformaat stretchtent uit te breiden met een aantal opties. Zo kun je de kleur wijzigen en je palen uitkiezen. Je hebt de keuze om deze palen te verankeren in de grond, we noemen dit een vaste palen constructie. Dit zorgt er wel voor dat je stretchtent maar op 1 plek kan blijven staan. In sommige gevallen is dit precies de bedoeling, zoals bij een horecaterras of trouwlocatie. Ook kun je kiezen om zijwanden toe te voegen aan jouw stretchtent. Wij hebben deze zijwanden speciaal ontwikkeld voor de stretchtenten en daarom sluiten ze perfect aan.

Extra accessoires voor jouw stretchtent

Meer dan 600 bedrijven profiteren al van een stretchtent

Brandveiligheid

Ook bij de productie van standaardformaat stretchtenten is naast het uiterlijk de veiligheid minstens zo belangrijk. De flextenten zijn bijvoorbeeld altijd gemaakt van brandwerend materiaal, wat de veiligheid van jou en je eventuele gasten verhoogt. Daarnaast testen we dagelijks onze lasnaadverbinding om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Zo wordt de kans op schade bij slechte weersomstandigheden zoals storm geminimaliseerd. Wel wordt geadviseerd om het tentboek goed te lezen zodat de tent afgebroken kan worden bij extreme weersomstandigheden.

Hoe zie je jouw stretchtent voor je?

Stretchtent op maat

Heb je genoeg ruimte en wil je je nomadentent snel binnen hebben? Ga dan voor een nomadentent op maat. 

Stretchtent met zijwanden

Je stretchtent altijd kunnen inzetten? Door het toevoegen van zijwanden maak je de stretchtent geschikt voor elk weertype.

Stretchtent special shape

Ga voor een unieke uitstraling door het plaatsen van een stretchtent in een special shape. Niks is bij ons te gek!

Veelgestelde vragen

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Koop je een stretchtent bij Eurostretch dan profiteer je van één jaar volledige garantie op jouw tent. Op de lasnaden heb je zelfs 2 jaar garantie. Voor vragen over jouw stretchtent mag je ook daarna natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Een stretchtent kan zowel direct op de grond als op de stenen worden geplaatst. Bij een verharde ondergrond krijg je wel te maken met belastblokken van 1080kg maar soms zijn er ook andere mogelijkheden, hiervoor vragen we altijd een foto van de locatie.

Zet jouw stretchtent op in 6 stappen