Standaard stretchtent kopen van de hoogste kwaliteit?

Een standaardformaat stretchtent is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, stijlvolle en functionele oplossing voor alle buitenactiviteiten. Onze stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die waterdicht en UV-bestendig zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in verschillende weersomstandigheden. Dit maakt de stretchtenten geschikt voor verschillende evenementen zoals bruiloften, feesten, zakelijke bijeenkomsten, festivals en meer. 

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
Offerte aanvragen

Formaat stretchtent

De stretchtenten zijn in veel verschillende maten te krijgen. Maar wij verkopen ook standaardformaten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze maten zijn gebaseerd op de meest verkochte stretchtenten van de afgelopen jaren. Bij het kiezen van een standaardformaat is het belangrijk om rekening te houden met de locatie, het aantal gasten dat je eronder kwijt wilt en de sfeer die je wilt creëren. De meest verkochte kleur is de zandkleur maar de tent is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Zoek je juist een stretchtent op maat of in een unieke vorm? Ook dat kan bij Eurostretch!

Je stretchtent zelf opbouwen

Het opzetten van een standaardformaat stretchtent is relatief eenvoudig, over het algemeen staat de stretchtent binnen 2 uur. Na enige oefening kan dit slechts een uurtje zijn. De standaardformaat stretchtenten zijn gemakkelijk op te zetten door de standaard maatvoering. Deze tenten lenen zich er juist voor om gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Dat is dan ook zeker het voordeel van een standaardformaat stretchtent. Deze tenten kun je het beste opbouwen met 2 personen.

Showroom

Al deze mogelijkheden zijn te bezichtigen in onze showroom in Terborg. Ook is het mogelijk om hier een kleur uit te kiezen en advies te krijgen van onze adviseurs. Maak een afspraak voor het bezichtigen en neem je standaardformaat stretchtent direct mee naar huis.

Bezoek onze showroom

Extra accessoires voor jouw stretchtent

Het is mogelijk om jouw standaardformaat stretchtent uit te breiden met een aantal opties. Zo kun je de kleur wijzigen en je palen uitkiezen. Je hebt de keuze om deze palen te verankeren in de grond, we noemen dit een vaste palen constructie. Dit zorgt er wel voor dat je stretchtent maar op 1 plek kan blijven staan. In sommige gevallen is dit precies de bedoeling, zoals bij een horecaterras of trouwlocatie. Ook kun je kiezen om zijwanden toe te voegen aan jouw stretchtent. Wij hebben deze zijwanden speciaal ontwikkeld voor de stretchtenten en daarom sluiten ze perfect aan.

Brandveiligheid

Ook bij de productie van standaardformaat stretchtenten is naast het uiterlijk de veiligheid minstens zo belangrijk. De tenten zijn bijvoorbeeld altijd gemaakt van brandwerend materiaal, wat de veiligheid van jou en je eventuele gasten verhoogt. Daarnaast testen we dagelijks onze lasnaadverbinding om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Zo wordt de kans op schade bij slechte weersomstandigheden zoals storm geminimaliseerd. Wel wordt geadviseerd om het tentboek goed te lezen zodat de tent afgebroken kan worden bij extreme weersomstandigheden.