Een stretchtent op maat

Gemakkelijk een stretchtent op maat kopen

Gemakkelijk een stretchtent op maat kopen

Een stretchtent op maat, het team van Eurostretch maakt hem graag voor je. In onze werkplaats in Terborg maken we namelijk stretchtenten van begin tot eind. Dat begint natuurlijk bij een advies. Want wat voor stretchtent zoek je precies? Als al jouw wensen op papier staan, beginnen we met de productie van de tent. Dit kan variëren van een kleine stretchtent tot een enorme tent, waarvoor we meerdere tenten aan elkaar koppelen. We nemen je graag al het werk uit handen en bieden de hoogste service. Vanaf het prille begin tot het moment dat de tent volledig is opgebouwd en klaar is voor gebruik.

Waarom een stretchtent op maat kopen bij Eurostretch?

Geschikt voor elke locatie

Waar je je stretchtent ook wil hebben, veel is mogelijk! Wij maken graag een stretchtent op maat die helemaal past bij jouw locatie.

Stretchtent geheel op maat

Zit er niks tussen onze standaard stretchtent maten? Wij maken graag een stretchtent geheel op maat.

Snelle levering

Onze stretchtent maken we in onze werkplaats in Terborg. Hiervoor hebben we korte lijntjes en kunnen we jouw stretchtent op maat snel bij jou leveren.

Meer dan 600 bedrijven profiteren al van een stretchtent op maat

De sterke punten van Eurostretchtents

De sterke punten van Eurostretchtents

  • Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Terborg, Nederland.
  • Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  • Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  • Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  • Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  • Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.

In 2024 hebben wij al meer dan

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

verdeeld over

landen wereldwijd

Een stretchtent op maat in jouw gewenste kleur

Een stretchtent op maat in jouw gewenste kleur

Bij Eurostretch hebben we maarliefst 8 kleuren tentdoek waaruit je kunt kiezen.  Wat voor kleur heeft jou voorkeur? De kleur van een tent heeft een grote impact op de uitstraling. Ga jij voor een knallende kleur of houd je het liever neutraal? Per evenement of locatie kan dit erg verschillend zijn. Is een tent bedoeld voor de verhuur, dan wordt er vaak gekozen voor neutralere kleuren. Bij Eurostretch kunnen we jullie tent in elke gewenste kleur leveren. En bij twijfel over de juiste kleur adviseren we natuurlijk met plezier. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke kleur het beste aansluit bij een bepaald gebruik van de tent.

Van oriëntatie tot opbouw in heel Europa

Ben je buiten Nederland op zoek naar een stretchtent? Ook dan ben je bij Eurostretch aan het juiste adres. We leveren onze tenten namelijk door heel Europa. En ook buiten Nederland kan je rekenen op onze service. We verzorgen namelijk indien gewenst ook de opbouw van de stretchtent, zodat je hem direct kunnen gebruiken. We werken met ervaren mensen, waardoor je zeker weet dat de tent staat als een huis. Onze tenten doorstaan weer en wind!

Een stretchtent op maat van de hoogste kwaliteit

Alle materialen die we gebruiken zijn namelijk van de hoogste kwaliteit. Denk aan het tentdoek, de palen, maar ook ons productie proces zorgt voor een hoog kwaliteit stretchtent. Zo worden de naden van onze tenten hoogfrequent gelast. Daardoor zijn de naden van de tent nog sterker dan het tentdoek zelf. Dat zorgt er niet alleen voor dat de tent helemaal waterdicht is, maar verlengt ook de levensduur van de tent. Koop je dus een tent bij Eurostretch, dan weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van een hoogwaardige tent. Daarbij geven we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten.

Hoe ziet jouw stretchtent op maat er uit?

Special shape

Zoek jij niet alleen een stretchtent op maat maar ook nog in een speciale vorm? Deze maken wij graag voor je!

Stretchtent op maat met zijwanden

Je stretchtent elk seizoen inzetten? Voeg de optie zijwanden aan je stretchtent toe zodat je deze in de koudere maanden kan toevoegen.

Een gekleurde stretchtent

Kan jouw locatie wel wat kleur gebruiken? Ga voor een stretchtent in een unieke kleur!

Veelgestelde vragen

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

De stretchtenten worden gemaakt van eenzijdig PVC gecoat doek verwerkt met een technisch textiel. Hierin hebben wij 2 kwaliteiten leverbaar 550g/m2 en 740g/m2.

Onze stretchtenten lenen zich voor veel verschillende toepassingen. Tentverhuurbedrijven zetten onze tenten in als onderdeel van hun leveringsprogramma. Restaurant- en caféhouders gebruiken onze tenten om hun terrassen te overkappen. Daarnaast produceren we bijzondere tenten en overkappingen op maat (bijvoorbeeld voor outdoor beurzen of semipermanente paviljoens) en ontwikkelen we in eigen beheer concepten voor specifieke markten. Heb je een bepaalde toepassing voor ogen, neem contact met ons op. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Steeds meer overheden en festivalorganisatoren vragen om brandwerendheidscertificaten, maar ook om complete tentboeken. De statische berekeningen en de praktische berekeningen en de praktische aanwijzingen in zo’n tentboek geven je de zekerheid van een veilige, betrouwbare bouw- en werkwijze. Het tentboek is voor onze klanten tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Zet jouw stretchtent op in 6 stappen