Gemakkelijk een stretchtent op maat kopen

Een stretchtent op maat, het team van Eurostretch maakt hem graag voor je. In onze werkplaats in Doetinchem maken we namelijk stretchtenten van begin tot eind. Dat begint natuurlijk bij een advies. Want wat voor stretchtent hebben jullie nodig? Als al jullie wensen op papier staan, beginnen we met de productie van de tent. Dit kan variëren van een kleine stretchtent tot een enorme tent, waarvoor we meerdere tenten aan elkaar koppelen. We nemen jullie graag al het gedoe uit handen en bieden de hoogste service. Vanaf het prille begin tot het moment dat de tent volledig is opgebouwd en klaar is voor gebruik.

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Doetinchem, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.

Een stretchtent op maat in jouw gewenste kleur

Wat voor kleur heeft jullie voorkeur? De kleur van een tent heeft een grote impact op de uitstraling. Mag het een lekker knallende kleur zijn of houden jullie het liever neutraal? Dit is uiteraard verschillend per evenement. Is een tent bedoeld voor de verhuur, dan wordt er vaak gekozen voor neutralere kleuren. Bij Eurostretch kunnen we jullie tent in elke gewenste kleur leveren. En bij twijfel over de juiste kleur adviseren we natuurlijk met plezier. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke kleur het beste aansluit bij een bepaald gebruik van de tent.

Van oriëntatie tot opbouw in heel Europa

Zijn jullie buiten Nederland op zoek naar een stretchtent? Ook dan zijn jullie bij Eurostretch aan het juiste adres. We leveren onze tenten namelijk in heel Europa. En ook buiten Nederland kan je rekenen op onze service. We verzorgen namelijk desgewenst ook de opbouw van de stretchtent, zodat jullie hem direct kunnen gebruiken. We werken met ervaren mensen, waardoor je zeker weet dat de tent staat als een huis. Onze tenten doorstaan weer en wind!

Een stretchtent op maat van de hoogste kwaliteit

Alle materialen die we gebruiken zijn namelijk van de hoogste kwaliteit. Denk aan het tentdoek, de palen, maar ook de manier waarop de tent geproduceerd wordt. Zo worden de naden van onze tenten hoogfrequent gelast. Daardoor zijn de naden van de tent nog sterker dan het tentdoek zelf. Dat zorgt er niet alleen voor dat de tent helemaal waterdicht is, maar verlengt ook de levensduur van de tent. Koop je dus een tent bij Eurostretch, dan weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van een hoogwaardige tent. Daarbij geven we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten.

Stel mijn tent samen

Extra reclame met een bedrukte stretchtent

Staat jouw stretchtent op een opvallende locatie? Dan kan het bedrukken van de tent zorgen voor nog meer publiciteit voor jouw bedrijf. Denk aan het bedrukken van de tent met een bedrijfslogo of andere afbeelding. De bedrukking is fullcolour en watervast. Daardoor heb je optimaal plezier van je stretchtent met bedrukking. We kunnen de tenten in delen of aflopend bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de bedrukking? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk en veiligheid bij jouw aankoop

Naast een mooie tent, willen jullie natuurlijk een veilige tent. Bij Eurostretch gaan we dan ook niet alleen voor dat mooie uiterlijk, veiligheid is minstens zo belangrijk. Onze tenten zijn brandveilig en beschikken over de vereiste certificaten. Voor de meest gevraagde formaten zijn er tentboeken leverbaar. Deze zijn vaak nodig bij de aanvraag van vergunningen voor evenementen. Gezellige evenementen waarbij het ook met de veiligheid wel goed zit? Die organiseer je gemakkelijk met een stretchtent op maat van Eurostretch.

Een persoonlijk advies voor een stretchtent op maat

Een stretchtent is een investering waar je lange tijd van wilt genieten. Dan is het wel belangrijk dat de tent aan alle wensen voldoet. Past de tent niet alleen bij de huidige situatie, maar ook bij de wensen van de komende jaren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de tent, als er in de toekomst grootschaligere evenementen zullen worden georganiseerd. Bij Eurostretch geven we graag een persoonlijk advies, zodat jullie de volledige levensduur volop kunnen genieten van een stretchtent op maat.

Ik wil graag advies op maat