Professionele stretchtent voor horeca kopen

Er is een opmars gaande: De stretchtent in de horeca. Niet verwonderlijk ook, want deze sfeervolle en veelzijdige tenten zijn de ideale aanvulling op ieder terras. Zowel bij hoge temperaturen als bij regen zijn de tenten een uitstekende oplossing. En dankzij de grote veelzijdigheid is er voor elke horecaondernemer een geschikte tent te koop. Bij de stretchtenten van Eurostretch bepaal je namelijk zelf het formaat, de kleur én eventuele bedrukking. We hebben de productie van begin tot eind in eigen hand, waardoor er volledig maatwerk mogelijk is.

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Doetinchem, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
Vraag een offerte aan

De mogelijkheden van een stretchtent voor de horeca

De stretchtent is een ideale tent voor vrijwel elke horecagelegenheid. Strandtent, café of sterrenrestaurant, er is altijd een tent die bij jouw bedrijf past. Wat is er sfeervoller voor jouw gasten dan feestvieren onder een enorme stretchtent behangen met honderden lampjes? En bij regen is er geen paniek, want onder de tent zitten jouw gasten gewoon droog. Handig is ook dat de stretchtent met zijwanden leverbaar is, waardoor gasten (zeker op het strand) uit de wind zitten. Een stretchtent biedt bescherming tegen felle zon en een droge plek bij regen.

Stretchtenten voor de horeca in alle mogelijke formaten en kleuren

Iedere horecaondernemer weet hoe belangrijk het is om uniek te zijn. Of dit nu een speciaal menu is, een prachtige locatie of een bijzonder concept. Wat past hier beter bij dan een unieke tent? Eurostretch levert stretchtenten in alle gewenste formaten en kleuren. Een kleine tent voor een intieme sfeer? We regelen het! Een tent die honderden vierkante meters overdekt? Door het koppelen van meerdere tenten maken we jouw wens werkelijkheid. Ook wat kleur betreft hebben onze klanten alle vrijheid. Omdat we zelf de tent produceren, voeren we gemakkelijk jullie gewenste kleuren door. Ook het bedrukken van de tent behoort tot de mogelijkheden. Zo geef je jouw terras nog meer uitstraling.

Stel jouw stretchtent samen

Van productie tot opbouw van jullie tenten

Bij Eurostretch verzorgen we de productie van onze tenten van begin tot eind. Zo worden onze tenten gemaakt van tentdoek wat we zelf hebben ontwikkeld. De naden worden vervolgens niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Hierdoor zijn de naden 100% waterdicht en zeer stevig. Na het produceren van een tent op maat, kunnen wij deze desgewenst vervoeren én opbouwen op locatie. Zo nemen wij alle zorgen uit handen en leveren we een tent af die direct gebruikt kan worden. Handig, want zo kan je direct gasten ontvangen onder jouw maatwerk stretchtent.

Veilige stretchtenten met een jaar volledige garantie

Bij het produceren van onze tenten heeft de veiligheid uiteraard prioriteit. Zo is ons tentdoek brandveilig en heeft het de vereiste certificaten. En ook wat betreft de andere materialen is alleen het beste goed genoeg. Onze tenten hebben een lange levensduur en doorstaan weer en wind. Belangrijk, want jouw gasten moeten veilig zijn onder de tent! Daarnaast geven we het eerste jaar volledige garantie op de tenten. Voor het aanvragen van vergunningen is er vaak een tentboek nodig. Daarom hebben we voor de meest gevraagde formaten een tentboek beschikbaar met alle technische informatie over de tenten.

Een advies op maat voor een tent op maat

Bij Eurostretch vinden we het belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn over jullie stretchtent voor de horeca. Daarom helpen we graag met een persoonlijk advies. Dat kan gaan over het formaat van een tent, het bepalen van de kleur of het kiezen voor bepaalde bedrukking. Daarnaast bieden we uitgebreide service tot en met volledige opbouw van de tent. Nieuwsgierig wat Eurostretch voor jouw horecaonderneming kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk advies voor een stretchtent voor jouw horeca!

Ik wil persoonlijk advies