Een stretchtent bij jouw restaurant: de ideale combinatie

Een stretchtent bij jouw restaurant: de ideale combinatie

Wat krijg je als je een stretchtent en een restaurant met elkaar samenvoegt? De ideale locatie om gasten te ontvangen! Jouw gasten willen niet zomaar lekker uit eten, ze willen een beleving! En zeg nu zelf: een heerlijk diner onder een prachtige stretchtent, dat komt zeker in hun rijtje met mooie herinneringen!

Wil jij jouw gasten een beleving bieden? En wil je ook buiten het hoogseizoen een comfortabele plek op jouw terras realiseren? Een stretchtent biedt jou volop opties. Je verlengt bijvoorbeeld het buitenseizoen, doordat je ook in het voor- en najaar buiten gasten kan ontvangen.

Extra gasten met een stretchtent bij jouw restaurant

Wil jij graag extra gasten op jouw terras verwelkomen? Een stretchtent maakt het mogelijk! Natuurlijk zijn er tal van perfecte terrasdagen. Het zonnetje schijnt, maar net niet té warm. De lucht is onbewolkt, er is nergens een regenwolk te bekennen. Zulke dagen worden echter afgewisseld met dagen die minder geschikt zijn. Té felle zon, regenbuien midden op een zomerdag, het komt geregeld voor. Met een overkapping over jouw terras voorkom je dat gasten jouw terras voorbij gaan. Realiseer voor jouw gasten een plek uit de zon én uit de regen. Voorbijgangers zullen zeker interesse hebben met zo’n prachtige stretchtent voor de deur!

Volop voordelen met een stretchtent bij jouw horeca

Kies je voor een stretchtent van Eurostretch, dan:

  • Realiseer je een prachtige uitstraling voor jouw restaurant;
  • Zorg je dat jouw gasten altijd beschut zijn tegen regen en zon;
  • Kan iedereen droog in en uit lopen dankzij koppelingen aan het gebouw;
  • Heb je ook in het voor- en najaar een fijne plek voor jouw gasten;
  • Creëer je al met al: extra omzet voor jouw bedrijf!

Voor elk uniek bedrijf een unieke tent

Jouw bedrijf is uniek! Er is geen ander bedrijf ter wereld wat precies hetzelfde is als het jouwe. Of je nu een bijzonder pand hebt, een bijzondere menukaart of bijzondere service, jouw bedrijf mag er zijn. Daar hoort natuurlijk een bijzondere tent bij! Bij Eurostretch worden alle tenten met de grootste precisie geproduceerd.

 

Daarnaast kies je bij ons zelf hoe jouw tent eruit komt te zien. Natuurlijk kan je kiezen voor één van de prachtige tenten in onze shop. Maar wil jij een unieke tent die perfect past bij jouw bedrijf? Ook dan staan we voor jou en jouw bedrijf klaar! Een tent in een bijzondere vorm, kleur of met bedrukking? Het kan allemaal!

Vraag direct jouw offerte aan

Sfeervol tafelen onder een veilige tent

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een tent? Natuurlijk is dat het uiterlijk, maar ook de veiligheid is belangrijk. Niks vervelender dan een tent die de lucht in gaat als jouw gasten net hun eten voor zich hebben. Daarom zorgen we bij Eurostretch dat onze tenten staan als een huis. Dankzij het sterke tentdoek, de hoogfrequente gelaste naden en de sterke constructie zijn onze tenten zeer veilig. Daarnaast voldoen ze uiteraard aan alle Europese wetgeving en zijn onze tenten goedgekeurd. Desgewenst wordt jouw tent inclusief tentboek geleverd. Hierin staat alle technische informatie en vind je de constructieberekeningen.

Verleng het seizoen met een stretchtent

Eén van de grootste voordelen van een stretchtent is dat je jouw buitenseizoen verlengt. Is het een prachtige herfstdag, maar wordt er regen aangegeven? Dankzij een stretchtent zitten jouw gasten gewoon lekker buiten! Natuurlijk is het ook gemakkelijk om te werken met verwarming, zoals heaters. Onder de tenten blijft de warmte fijn hangen en zitten jouw gasten heel comfortabel. Het is ook een optie een zijde van de tent naar beneden te plaatsen. Vraag ons gerust hoe dat in zijn werk gaat! Zo kunnen jouw gasten, ook in Nederland, bijna jaarrond genieten op het terras.

Zowel tijdelijk als jaarrond een slimme optie

Ben jij op zoek naar een stretchtent die jaarrond op jouw terras staat? Of wil je alleen een stretchtent bij jouw restaurant in het hoogseizoen? Onze tenten zijn geschikt voor zowel tijdelijk als semipermanent gebruik. Laat jouw tent dus gerust het hele jaar staan! Wil je jouw tent in de winter opbergen? Slim om je tent dan eerst te (laten) wassen. Dat kan bij een speciale wasserij met een XXL-wasmachine. Zij hebben een speciaal serviceconcept. Daarbij halen ze je tent op, wassen deze en bergen hem op. Het voorjaar daarop wordt de tent vervolgens weer voor je opgebouwd! Meer weten?

Vraag om meer informatie

Van oriëntatie tot opbouw de beste service

Het kopen van een stretchtent is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor je. Daarom is het fijn als je tijdens het hele proces kan rekenen op de beste service. En Eurostretch biedt jou deze service! Van meedenken over een passende tent tot het opbouwen van jouw tent op locatie: we staan voor je klaar. Je kan dan ook altijd contact opnemen met al jouw vragen. Ook na de aankoop van jouw tent zijn we jouw aanspreekpunt. Je hebt één jaar volledige garantie op de tent en twee jaar garantie op de lasnaden. Ook na die periodes denken we natuurlijk graag mee als er vragen zijn.

Ben jij straks de trotse eigenaar van een stretchtent?

Is een stretchtent de perfecte aanvulling op jouw terras? Kies dan voor één van onze prachtige tenten! Wist je dat het ook mogelijk is jouw tent op te komen halen bij onze werkplaats in Terborg? Geef vooraf even door dat je ook graag een kijkje in de werkplaats neemt, dan geven we je met plezier een rondleiding. We zijn trots op onze prachtige tenten waarvan de volledige productie in Nederland plaatsvindt!

Vraag binnen een minuut een offerte op maat aan

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk om een tent te kopen. Wil je één van onze tenten uit voorraad kopen? Dan is dat binnen vijf minuten geregeld! Kijk in onze shop welke tent jou het meeste aanspreekt en koop jouw tent! Zit jouw ideale tent er niet tussen? Vraag dan binnen één minuut jouw offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe met een scherp aanbod. Is een stretchtent precies datgene wat jouw restaurant nog mist? Grijp dan vandaag nog je kans!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan