Een stretchtent met zijwanden: een veelzijdige accommodatie

Een stretchtent met zijwanden: een veelzijdige accommodatie

Wel de sfeer van een stretchtent, maar geen last van wind? Een stretchtent met zijwanden is hiervoor de oplossing. Een stretchtent zorgt voor sfeer. Maar wat nu als je gasten wilt ontvangen in koudere maanden? Als er wind door de tent heen waait, is het al snel niet meer behaaglijk. Met zijwanden ondervang je dat probleem. De wanden bieden niet alleen bescherming tegen wind, ook bij regen zitten jouw gasten altijd droog. Bovendien gaat er hiermee niets van het sfeervolle van de tent verloren. Dat maakt zijwanden tot een ideale toevoeging voor veel verschillende situaties!

De sterke punten van Eurostretchtents

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Doetinchem, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.

Sfeer creëren met een stretchtent met zijwanden

Is jullie oog gevallen op een stretchtent om jullie terrein of evenement nog sfeervoller te maken? Bij Eurostretch begrijpen we dat als geen ander. Onze liefde voor de stretchtent heeft geleid tot prachtige tenten die we volledig op maat maken. Zowel voor kleine als zeer grote tenten zijn wij het juiste adres. Een stretchtent is zeer veelzijdig. Denk aan het inzetten als terrasoverkapping, bij beurzen, maar ook als feesttent bij bruiloften, festivals en andere evenementen. Tentverhuurders raden we zeker aan meerdere stretchtenten op te nemen in hun assortiment.

Een stretchtent met zijwanden kopen in jouw ideale kleur

Eén van de voordelen van een stretchtent is dat deze volledig op maat te maken is. En niet alleen de maat bepaal je zelf als je bij Eurostretch een tent koopt. Ook wat betreft de kleur van het tentdoek is alles mogelijk. Omdat we de tent van begin tot eind zelf produceren, kunnen we gemakkelijk al jullie wensen doorvoeren. De keuze van de juiste kleur is heel belangrijk voor de uitstraling. Uiteraard zijn er veel mensen die voor een neutrale kleur kiezen zodat de tent voor veel doeleinden is te gebruiken. Maar wordt de tent voor één bepaalde toepassing gekocht? Dan kan een mooie knallende kleur juist heel goed uitpakken.

Welke doeksoort past bij jullie doeleinden?

In onze werkplaats in Doetinchem produceren we tenten waar we trots op zijn. Hiervoor gebruiken we tentdoek dat we zelf hebben geproduceerd van gecoat technisch textiel van hoogwaardige kwaliteit. Deze doeken zijn duurzaam en slijtvast. Daarbij worden de naden van onze tenten niet gestikt, maar dubbelfrequent gelast. Dat maakt dat de naden 100% waterdicht zijn en zeer stevig: nog steviger dan het tentdoek zelf. We hebben een tentdoek met unieke eigenschappen. Voor het bepalen van het meest geschikte doek geven we graag een persoonlijk advies.

Ik wil graag advies op maat

Een hoogwaardige tent kopen bij Eurostretch

In de tentenwereld is veiligheid van groot belang. Bij een stretchtent met zijwanden is het belangrijk dat de wanden goed gemonteerd zijn en niet loskomen bij stormachtig weer. Bij Eurostretch hechten we veel waarde aan veiligheid en leveren daarom uitsluitend hoogwaardige tenten af. Hiervoor gebruiken we de beste materialen en zeer stevige constructies voor onze tenten. Ook ons zelf ontwikkelde tentdoek draagt bij aan de veiligheid. Bij de meest gevraagde formaten zijn tentboeken leverbaar. Deze tentboeken zijn nodig voor het aanvragen van vergunningen voor evenementen. Daarnaast bevat het boek alle technische informatie over de tent.

Service van begin tot eind bij Eurostretch

We vinden het niet alleen belangrijk om een goede tent te leveren, ook de service is bij Eurostretch uitstekend. Zo helpen we oriënterende klanten graag met een advies op maat. Twijfels over het formaat, de kleur of het tentdoek? Specifieke vragen over een stretchtent met zijwanden? We delen onze kennis graag! Willen jullie zelf de tent ophalen en opbouwen? Dat is zeker mogelijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid de tent naar locatie te vervoeren én op te bouwen. Vervolgens leveren we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Maar ook na dat eerste jaar zijn we natuurlijk altijd beschikbaar bij vragen of problemen.

Wat is jullie ideale stretchtent met zijwanden?

Het team van Eurostretch verblijdt haar klanten graag met een passende tent die perfect aansluit bij jullie wensen. Met het leveren van volledig maatwerk hebben we al vele tevreden klanten in heel Europa kunnen helpen. Ook voor aanschaf van een stretchtent met zijwanden zijn wij het juiste adres. Op zoek naar een persoonlijk advies of kunnen we direct aan de slag met de productie van jullie tent? Laat het ons weten en we gaan aan de slag met jullie hoogwaardige stretchtent!

Vraag een offerte aan