Een kleine stretchtent

Een kleine stretchtent kopen bij Eurostretch

Een kleine stretchtent kopen als veelzijdige accommodatie voor tal van doeleinden? Bij Eurostretch kan je terecht voor een stretchtent volledig op maat. Wij hebben de productie van onze tenten van begin tot eind in eigen hand. Daardoor kunnen we inspelen op elke wens voor jullie nieuwe tent. Zeker bij kleine stretchtenten luistert het vaak nauw qua precieze maatvoering. Als er weinig ruimte beschikbaar is, is het belangrijk dat de tent goed past. In onze werkplaats in Doetinchem werkt ons enthousiaste team met plezier aan jouw stretchtent(en), zowel groot als klein!

Een kleine stretchtent kopen voor tal van doeleinden

Een kleine stretchtent kopen voor tal van doeleinden

Als leverancier van stretchtenten hebben we de afgelopen jaren tenten voor tal van doeleinden mogen produceren. Ook een kleine stretchtent is zeer veelzijdig in gebruik. Natuurlijk kan een tent gebruikt worden als feesttent, maar bij kleinere tenten is dat minder vaak het geval. Deze tenten worden onder meer ingezet als beursstand, workshoplocatie of terrasoverkapping. Ook zijn er op festivals grote en kleine tenten nodig, waarbij een kleine stretchtent een prachtige aanvulling is. Daarnaast wordt een kleine stretchtent geregeld gekocht door particulieren als sfeervolle aankleding van de tuin.

De stretchtent: een veilige tent van de hoogste kwaliteit

Of het nu gaat om een kleine of grote tent: elke tent van Eurostretch is van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan ons stevige en duurzame tentdoek wat we zelf produceren, maar ook aan de andere materialen die we gebruiken. Voor onze tenten is namelijk alleen het beste goed genoeg. Daarbij voldoen onze tenten uiteraard aan alle brand- en veiligheidseisen en zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Zo vormen onze tenten een veilige accommodatie voor elk gebruik. Voor de meest gangbare formaten is er een Tentboek beschikbaar waarin alle constructieberekeningen en technische informatie staat.

Jarenlang genieten van een kleine stretchtent

De aankoop van een kleine stretchtent is een beslissing waar jullie jarenlang van willen profiteren. Eurostretch levert uitsluitend tenten met een lange levensduur, zodat jullie tent een zeer rendabele aanschaf is. Eén van de zaken die de levensduur van onze tenten verlengt, is de manier waarop wij onze naden lassen. We stikken deze namelijk niet, maar lassen ze hoogfrequent op basis van de soft wedge technologie. Hierdoor zijn de naden 100% waterdicht en nog sterker dan het doek zelf. Voor loskomende naden hoef je bij onze tenten dus niet te vrezen. Meer weten over wat wij doen om een lange levensduur van onze tenten te realiseren? Vraag het gerust, we vertellen er graag over.

Jarenlang genieten van een kleine stretchtent
Ontdek ons hoogwaardige tentdoek

Ontdek ons hoogwaardige tentdoek

De stretchtenten van Eurostretch worden gemaakt van ons eigen ontwikkelde tentdoek. We hebben dit tentdoek gemaakt van gecoat technisch textiel van hoogwaardige kwaliteit. Het Eurostretch African B1 doek is niet-lichtdoorlatend. Dit doek is heel geschikt voor (semi)permanent gebruik.  Alle materialen die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Koop je dus een tent bij Eurostretch, dan weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van een hoogwaardige tent.

Een tent op maat van Eurostretch

Een kleine stretchtent kopen bij Eurostretch betekent altijd maatwerk. We bespreken allereerst al jullie wensen, zodat we een advies op maat kunnen geven. We leveren compleet maatwerk wat betreft het formaat van de tent, maar ook de kleur kan vrij worden bepaald. Een neutrale kleur, een felle kleur of een prachtige bedrukte tent met het bedrijfslogo? Het kan allemaal. Samen met de verschillende tentdoeken waaruit gekozen kan worden, leveren we een tent die perfect past bij jullie gewenste gebruik.

Een tent op maat van Eurostretch
Een kleine stretchtent kopen met advies op maat

Een kleine stretchtent kopen met advies op maat

Eurostretch levert optimale service gedurende het hele traject van aankoop. Maar ook na de aankoop staan we voor jullie klaar. Het opbouwen van een stretchtent is complex en we verzorgen het vervoer en de opbouw dan ook met plezier voor onze klanten. Daarbij geven we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Ook na dat eerste jaar zijn we natuurlijk beschikbaar voor al jullie vragen. Hebben jullie een bijzonder plan of specifieke wensen rondom het kopen van een kleine stretchtent? We gaan graag in gesprek om de ideale tent te kunnen produceren. Neem vandaag nog contact met ons op!