Een stretchtent in de tuin: volop genieten!

Een stretchtent in de tuin: volop genieten!

Een stretchtent in de tuin, dát lijkt je wel wat. Ben je enthousiast geworden na het zien van een stretchtent? Dan is het slim om je vooraf te verdiepen in de mogelijkheden van een stretchtent in jouw tuin. Want wat is er nodig om een stretchtent in je tuin te zetten? Hoe zit het met de opbouw? Wat voor materiaal is het beste? En wat is er nodig qua onderhoud van de tent? We vertellen je alles wat je wilt weten! Liever even bellen met iemand? Dan kan natuurlijk ook, geef ons gerust een belletje!

Een veilige én mooie stretchtent voor in de tuin vinden

Waar begin je je zoektocht naar een geschikte tent? Allereerst is het slim om te weten wat voor tent jouw voorkeur heeft. Want wat voor doel heeft jouw tent? Is de tent bedoeld als verlenging van jullie terras of wil je onderdak voor spetterende feesten? Afhankelijk daarvan bepaald je de grootte van de tent. Hoe je weet of je een veilige tent voor ogen hebt? Als een tent aan de Europese wet- en regelgeving voldoet, mag je er altijd vanuit gaan dat deze veilig is. Daarnaast is er natuurlijk nog wel verschil in kwaliteit en uitstraling. Zo gebruiken verschillende producenten verschillend tentdoek en andere materialen.

Past elke stretchtent past in mijn tuin?

Stretchtenten zijn zowel in zeer grote als heel kleine formaten leverbaar. Twijfel je dus of een stretchtent wel past in jullie tuin? Zeer waarschijnlijk wel! In onze shop vind je de meest gangbare formaten. Wil je toch een tent in een ander formaat of in een bijzondere vorm? Omdat wij alle tenten zelf produceren, is het altijd mogelijk een tent volledig op maat te maken. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld een stretchtent rondom een boom te zetten!

Stretchtenten kunnen op verschillende ondergronden worden opgebouwd. Heb jij een tuin met een uitdaging? Neem zeker even contact op om te overleggen of vraag direct een offerte op maat op. Je kan hierbij schetsen van de gewenste tent toevoegen.

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat

Kan je een stretchtent zelf opbouwen?

Je hebt jouw perfecte tent gevonden! Dan komt de volgende vraag bovendrijven. Want wie gaat de tent opbouwen? Heb je twee rechterhanden en wat hulp bij de hand, dan is het goed mogelijk onze tenten zelf op te bouwen. Je krijgt hiervoor een handige opbouwhandleiding van ons. Wil je het werk liever uit handen geven? Uiteraard is ook dat mogelijk. Ons opbouwteam met gecertificeerde montagemedewerkers zorgt ervoor dat jouw tent staat als een huis! Ook wat betreft vervoer heb je alle keuze. Laat je tent op locatie bezorgen of haal hem zelf op in onze werkplaats in Terborg.

Alle specificaties op een rijtje

Koop je een tent van Eurostretch, dan kan je rekenen op:

  • Een mooie en veilige tent voor elk gebruik;
  • Tentdoek van enkel gecoat technisch textiel van 740 g/m2;
  • Een tent van volledig Europese productie;
  • De mogelijkheid jouw tent te laten bedrukken;
  • Een waterdichte tent dankzij hoogfrequent gelaste naden;
  • Een gecertificeerd brandveilige tent;
  • Desgewenst levering en opbouw van jouw tent;
  • De mogelijkheid jouw tent te laten wassen;
  • Eén jaar volledige garantie op jouw tent;
  • Twee jaar garantie op de lasnaden.

Veel plezier met een goedgekeurde tent

Wat maakt dat je volop kan genieten van jouw tent? De wetenschap dat het een veilige tent is! Natuurlijk blijven we altijd innoveren om onze tenten zo mooi én veilig mogelijk te maken. Daardoor kan je rekenen op een tent van de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor het tentdoek, maar ook de constructie en de hoogfrequent gelaste naden hebben hun waarde bewezen.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom zorgen we er voor dat jouw tent niet alleen veilig is, maar ook een echte blikvanger. Kies voor een bijzondere kleur, laat jouw tent bedrukken: alles is mogelijk!

Inspiratie opdoen voor jouw nieuwe tent

Het is lastig een keuze te maken als je niet weet wat de mogelijkheden precies zijn. Of hoe een bepaald type tent eruit ziet. Doe daarom inspiratie op op onze website! Onze tenten zijn geliefd bij een groot publiek en worden ingezet voor tal van doeleinden. Van festival tot tuinfeest en van bruiloft tot overkapping van een terras: de stretchtent is overal voor te gebruiken! Bekijk een selectie van de eerdere projecten om te kijken wat voor tent jou het meest aanspreekt. Zou je onze tenten graag ‘in het echt’ willen bekijken voor je een keuze maakt? Neem even contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. Ook is het altijd mogelijk om langs te komen in onze werkplaats.

Van harte welkom in onze werkplaats

Altijd al eens willen weten hoe een stretchtent gemaakt wordt? Natuurlijk staan op onze website prachtige foto’s van de productie van onze tenten. Maar in ‘levende lijve’ kijken hoe het in zijn werk gaat, is toch anders! Je bent daarom van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats in Terborg. En wist je dat je hier ook je tent kan ophalen? Heb je een tent gekocht, neem dan contact op om het ophalen van jouw tent te combineren met een bezoek aan de werkplaats. We geven je met plezier een kijkje achter de schermen van de tentenwereld!

Ik wil graag langskomen

Koop jouw tent bij dé Nederlandse stretchtent-specialist

Koop je een tent bij Eurostretch, dan weet je zeker dat je een tent van de hoogste kwaliteit koopt. Wij waren één van de eerste bedrijven die stretchtenten verkochten in Nederland. Waar we de tenten in eerste instantie nog importeerden vanuit Afrika, verkopen we inmiddels al jarenlang hoogwaardige tenten die we zelf produceren. Zo kunnen we altijd een hoge kwaliteit garanderen én volledig maatwerk leveren. Bijzondere maten of afwijkende vormen? We gaan elke uitdaging met plezier aan!

Maatwerk? Vraag jouw vrijblijvende offerte aan!

Nieuwsgierig geworden naar onze tenten? Kijk rond op onze website! Wens je een tent in een meer gangbaar formaat en neutralere kleur, neem dan een kijkje in onze shop. Heb je speciale wensen of wil je bijvoorbeeld een tent met bedrukking? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder. Geef aan wat jouw wensen zijn en wij maken een offerte op maat! Wil je vooraf overleggen of heb je nog vragen? Voel je vrij om even contact op te nemen!

Stel mijn tent samen