Een kleine stretchtent voor instant sfeer!

Een kleine stretchtent voor instant sfeer!

De charme van een kleine stretchtent! Want hoe sfeervol zijn deze prachtige tenten? Heb je een klein terras waarvoor je een overkapping zoekt? Moet er op evenementen een tafel overdekt worden? Een kleine stretchtent is een opvallende en karakteristieke verschijning. Daarbij is een kleine stretchtent betaalbaar en gemakkelijk op en af te bouwen! Allemaal redenen om je verder te verdiepen in deze prachtige tent!

De voordelen van een kleine stretchtent

Koop een kleine stretchtent bij Eurostretch en geniet van de vele voordelen!

  • Onze tenten zijn gemaakt van de beste materialen;
  • Jouw tent uit onze shop is binnen 48 uur bij jou in huis;
  • Maar ook een volledig op maat gemaakte tent hoort tot de mogelijkheden;
  • Koop een brandveilige en gecertificeerde tent;
  • Laat jouw tent desgewenst bezorgen én opbouwen;
  • Profiteer van één jaar volledige garantie op jouw tent;
  • Op de lasnaden heb je zelfs twee jaar garantie.

Al met al koop je een prachtige veelzijdige tent die jou tal van mogelijkheden biedt!

Vraag direct jouw offerte aan

Jouw tent volledig op maat gemaakt

We vinden het belangrijk dat jij een tent koopt die helemaal naar jouw wens is. Zie je in onze shop een tent die perfect past bij jouw plaatje? Fijn! Is dat niet het geval, dan maken we die gewoon voor je. Je kan een tent in afwijkende maten bestellen, maar ook een tent in een bijzondere vorm. Deze special shapes kunnen bijvoorbeeld een ronde vorm hebben of zelfs een gat middenin de tent! Bij het aanvragen van de offerte kan je jouw tekening of schets uploaden en komen wij met een passend voorstel. Wil je even met ons overleggen over de mogelijkheden? Dat kan natuurlijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een unieke tent dankzij bedrukking

Wil jij een tent die niemand anders heeft? Of zoek je een fijne manier om extra reclame te maken voor jouw bedrijf? Laat jouw kleine stretchtent bedrukken! We kunnen de tent zowel voor een deel als helemaal bedrukken. Uiteraard kan dit met elke gewenste afbeelding, mits de kwaliteit hoog genoeg is. De bedrukking is full colour en watervast, dat is wel zo handig! Daarbij is de afbeelding bestand tegen rek en blijft daardoor van hoge kwaliteit. Heb je vragen over het bedrukken van jouw tent? Bel ons dan even! Weet je al precies hoe je het hebben wilt? Vraag dan direct jouw offerte aan en wij komen met een passend voorstel!

Vraag een offerte aan voor jouw tent met bedrukken

Jouw stretchtent binnen 48 uur in huis

Wil jij al binnen korte tijd genieten van jouw kleine stretchtent? Kies dan voor één van onze tenten uit voorraad. De tenten in onze shop liggen klaar om door jou gekocht te worden! Kies je voor het laten bezorgen van één van deze tenten, dan heb je jouw tent binnen 48 uur in huis. Het is ook mogelijk je tent op te halen in onze werkplaats in Terborg, dan beschik je nog sneller over jouw nieuwe tent! Er zijn verschillende formaten beschikbaar in onze shop. Zit jouw ideale tent er toch niet tussen? Kies dan voor een op maat gemaakte tent en vraag een offerte aan.

Bekijk alle tenten in onze shop

Eén jaar volledig garantie op jouw tent

Onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Daarbij heb je het eerste jaar na aankoop volledige garantie op jouw aankoop. Dat voelt wel zo fijn! Op de lasnaden heb je zelfs twee jaar garantie. Omdat de naden hoogfrequent gelast worden, zijn ze 100% waterdicht. Het maakt dat de naden zelfs sterker zijn dan het doek. Door voortdurend te blijven innoveren en na te denken over onze tenten, zorgen we ervoor dat onze tenten tot de beste behoren!

Jouw kleine stretchtent op locatie bezorgd én opgebouwd

Eurostretch biedt op alle fronten de beste service. Niet alleen tijdens de productie van jouw tent, maar ook daarna. Zo is het mogelijk jouw tent thuis te laten bezorgen en door ons montageteam op te laten bouwen. Makkelijk, want jouw tent is daardoor direct klaar voor gebruik! Wil je zelf je tent opbouwen? Of deze ook zelf ophalen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bij het bestellen van jouw tent is het gemakkelijk aan te geven waar jouw voorkeur naar uit gaat. Met onze uitgebreide handleiding is het namelijk prima mogelijk om jouw kleine stretchtent zelf op te bouwen.

Ontdek onze volledig in Europa geproduceerde tenten

De stretchtent komt oorspronkelijk uit Afrika. De oprichter van Eurostretch ontdekte deze prachtige tenten hier tijdens een reis in 2007. Er werd begonnen met het verkopen van geïmporteerde tenten. Deze Afrikaanse tenten voldeden echter niet aan de Europese kwaliteitseisen en bleken niet waterdicht. Daarom zijn we bij Eurostretch uiteindelijk zelf onze tenten gaan produceren. Tenten die perfect zijn toegepast op ons klimaat en die van volledige Europese productie zijn. Altijd al eens willen zien hoe de productie van een stretchtent in zijn werk gaat? Breng dan een bezoek aan onze werkplaats in Terborg.

Plan jouw bezoek aan onze werkplaats

Doe inspiratie op voor jouw kleine stretchtent

Eén van de voordelen van een kleine stretchtent is dat deze gemakkelijk op en af te bouwen is. Daardoor kan je de tent gemakkelijker inzetten voor diverse doeleinden. Het opbouwen is immers geen hele dagtaak! De gebruiksdoeleinden van onze tenten zijn eindeloos. Wil je inspiratie opdoen? Neem dan vooral een kijkje bij één van de vele locaties waar onze tenten al mogen schitteren. Wil je weten of een tent geschikt is voor het doel wat jij in gedachten hebt? We denken graag met je mee, neem gerust contact op!

Vraag vandaag jouw offerte op maat aan

Natuurlijk wil je graag weten hoeveel jouw ideale tent kost. En als jouw tent in onze shop staat, weet je dat ook meteen! Binnen een paar minuten is jouw tent besteld en vervolgens is deze (op werkdagen) binnen 48 uur in huis! Ideaal toch? Zit jouw ideale formaat er toch niet tussen? Dan maken we die gewoon voor je! Vraag een offerte aan en geef aan welke maten jij graag wenst. Ook het aanvragen van een tent in een special shape is mogelijk, zo bepaal jij helemaal zelf hoe jouw tent eruit komt te zien! Ben jij binnenkort ook de trotse eigenaar van een kleine stretchtent?

Vraag vandaag nog een offerte aan