Een stretchtent op het terras, een slimme investering

Een stretchtent op het terras, een slimme investering

Twijfel je over het aanschaffen van een stretchtent voor het terras? We geven graag meer informatie over alle opties die deze veelzijdige tent te bieden heeft. Want als je het ons vraagt is een stretchtent altijd een goed idee! Je realiseert hiermee een heerlijke zitplaats. En een stretchtent trekt de aandacht, waar deze ook staat. De strakke lijnen, de sfeervolle uitstraling, geen wonder dat steeds meer ondernemers kiezen voor een stretchtent op hun terras! Meer weten over de mogelijkheden? Lees hieronder alles over deze veelzijdige blikvanger of neem direct een kijkje bij de prachtige tenten in onze shop!

Veel plezier van een stretchtent op je terras

Waarom kiezen voor een stretchtent van Eurostretch op jouw terras?

  • Realiseer een sfeervol en droog terras in een handomdraai;
  • Goedgekeurde tenten van de hoogste kwaliteit;
  • Gemakkelijk een tent uit voorraad kopen;
  • Keuze voor een volledig op maat gemaakte tent;
  • Persoonlijke service van ontwerp tot opbouw;
  • Een jaar lang volledige garantie op jouw tent.
Bekijk de tenten in onze shop

Jouw stretchtent volledig op maat gemaakt

Een stretchtent die voldoet aan al jouw wensen? Wij maken hem voor je! In onze shop vind je tenten in formaten die veel gevraagd worden. Maar wil jij liever een tent in een formaat of kleur die net wat minder gangbaar zijn? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan met plezier terug naar de tekentafel om de perfecte tent voor jou te ontwerpen. Dat kan een vierkante of rechthoekige tent in een bijzonder formaat zijn, maar we leveren ook zogenaamde ‘special shapes’ tenten. Denk aan een bijzondere maatvoering of zelfs een tent die wordt gebouwd om een boom heen. Daarbij kies je uiteraard voor jouw favoriete kleur!

Stel mijn tent samen

Het terras als volwaardige uitbreiding

Een bedrijf waar binnen in buiten overloopt, is dat niet precies wat je zoekt? Met een stretchtent wordt het terras een prachtig verlengstuk van jouw binnenruimte. Staat de zon hoog aan de hemel of valt er juist een spatje regen? Het maakt niet uit, want onder de stretchtent zitten jouw gasten altijd comfortabel. Dankzij de hoge kwaliteit van ons tentdoek is het volledig waterdicht. Daarnaast is het mogelijk de tent extra sfeervol in te richten door bijvoorbeeld gebruik te maken van lampjes of andere decoratie.

Zowel een tijdelijke als semipermanente oplossing

In welke jaargetijden een stretchtent te gebruiken is? In alle jaargetijden! Onze stretchtenten zijn uiteraard in te zetten in de zomer of juist het voor- en najaar. Maar ook in de winter is de stretchtent een geschikte accommodatie. Dankzij heaters, dekentjes en lampjes wordt de stretchtent een knusse winteraccommodatie. Daarnaast is de tent bestand tegen de winterse weersinvloeden, dus zijn ook zaken als regen of storm geen probleem. Jouw nieuwe tent tijdelijk inzetten of semipermanent? Het is allemaal mogelijk!

Een goedgekeurde stretchtent van Europese bodem

Kies je voor een stretchtent van Eurostretchtents? Dan kies je, zoals onze naam al zegt, voor een tent van Europese bodem. Wij importeren onze tenten niet vanuit Afrika, maar kiezen ervoor ze zelf te maken. In onze werkplaats in Terborg maken we onze innovatieve en kwalitatieve tenten. Uiteraard voldoen onze tenten aan alle Europese wet- en regelgeving. Nieuwsgierig wie hierbij betrokken zijn? Maak kennis met ons team of breng een bezoek aan onze werkplaats! Neem gerust contact op om een afspraak te maken. We zijn trots op onze tenten en vertellen met plezier alles over de productie en de materialen die we gebruiken.

Ja, ik wil meer weten!

Inspiratie opdoen voor jouw horecabedrijf

Hoe ziet dat er dan precies uit, een stretchtent op het terras? Het is altijd fijn om te zien hoe andere bedrijven dit hebben aangepakt. Neem daarom een kijkje bij andere horeca bedrijven die ook kozen voor een stretchtent. En natuurlijk kan je niet alleen inspiratie opdoen bij andere horeca, maar bij iedere gelegenheid waar een stretchtent staat. Van evenement tot restaurant en van bruiloft tot beurs, een stretchtent trekt overal direct de aandacht. Wil je meer foto’s of voorbeelden van stretchtenten op horeca locaties? Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Zonder zorgen een stretchtent voor het terras kopen

Bij Eurostretchtents maken we het kopen van een stretchtent voor het terras graag zo gemakkelijk mogelijk. Jullie hebben immers wel meer te doen dan je hier mee bezig te houden. Onze service begint al bij het geven van een passend advies. Behoefte aan een extra paar ogen op locatie? Dan komen we vooraf op locatiebezoek om mee te denken. Laten bezorgen en opbouwen of liever zelf aan de slag? Het kan allemaal! Het kopen van een tent uit de shop of een speciaal op maat gemaakte tent: we zorgen ervoor dat het een feestje wordt waarbij jouw wensen centraal staan.

Stretchtenten snel uit voorraad leverbaar

Op korte termijn een stretchtent kopen? Geen probleem! In onze shop vind je namelijk een grote voorraad aan tenten in allerlei formaten en kleuren. Vandaag besteld is binnen enkele dagen in huis. Liever je tent bij ons komen ophalen? Je bent van harte welkom! Met onze uitgebreide gebruiksaanwijzing is het zelf opbouwen goed mogelijk.

Naast het kopen van een tent uit voorraad, kan je natuurlijk kiezen voor een tent in een ander formaat of met een andere kleur. Ons ervaren team maakt een tent die voldoet aan al jouw wensen. En ook op deze tenten hoef je natuurlijk niet lang te wachten.

Een passende offerte voor jouw stretchtent

Koop je een tent uit onze webshop, dan weet je direct wat je betaalt. Wil je graag een tent in een ander formaat of één van onze special shapes tenten? Dan maken we met plezier een offerte op maat. Na het invullen van je wensen in onderstaand offerteformulier, ontvang je een passende offerte op maat. Zo weet je precies wat je  kan verwachten. Overleggen over de mogelijkheden? Dat kan altijd! Vul het contactformulier in of bel ons even. Staat er op jouw terras binnenkort een prachtige stretchtent? Bij Eurostretchtents maken we van deze wens werkelijkheid!

Ik wil graag een offerte op maat