Een flextent kopen? 5 tips van Eurostretch

Wat komt er allemaal bij kijken als je een flextent gaat kopen? Steeds meer organisaties overwegen de aankoop van een flextent. Want deze prachtige tent maakt jouw terrein in een handomdraai heel sfeervol. Bij Eurostretch hebben we de productie van onze tenten geheel in eigen hand. Daardoor weten we er veel vanaf en kunnen we jou als toekomstige koper optimaal adviseren bij jullie aankoop. Een flextent, ook wel stretchtent genoemd, is zo veelzijdig dat deze voor vrijwel elk doeleinde is in te zetten. Van tijdelijk tot semipermanent gebruik, de flextent staat zijn mannetje!

Tip 1: Een flextent kopen van een bewezen partij

Als het budget niet al te ruim is, dan is het aantrekkelijk een goedkope tent te kopen van een minder bekende organisatie. Maar zoals het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ geldt dit helemaal voor tenten. Aan een flextent waar bij de eerste storm het tentdoek scheurt, heb je niets. Daarbij kan het voor ongelukken zorgen. Investeer in een hoogwaardige tent van een bewezen partij, zodat je jarenlang plezier van jouw tent zal hebben. Daarnaast hebben we bij Eurostretch tenten in diverse prijsklassen, een kleiner budget is dus geen bezwaar.

Tip 2: Welke tent past bij welke evenementen?

Voor elk evenement is een andere tent geschikt. Is de flextent bedoeld om te gaan verhuren? Dan is het goed om te kiezen voor een breed inzetbare tent, zodat deze aan veel verschillende partijen verhuurd kan worden. Heeft de tent juist één specifiek doel, dan kan de tent helemaal op maat worden gemaakt voor dit doeleinde. Denk aan een terrasoverkapping voor de horeca, waarbij de kleur wordt gematcht met het overige interieur. Of kies ervoor de tent full colour te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Het aantrekkelijke van een flextent is dat deze volledig op maat kan worden gemaakt.

Stel mijn tent samen

Tip 3: Liever te groot dan te klein?

Al nagedacht over de grootte van jullie toekomstige tent? Een goede verkoper denkt natuurlijk mee over het optimale formaat, neem dus zeker even contact op bij twijfel hierover. Is er het plan om bijvoorbeeld workshops te gaan geven in de tent? Houd er dan rekening mee dat de grootte van de groep in de toekomst kan toenemen. Zonde als de tent dan te klein blijkt te zijn. Aan de andere kant is een kleine tent intiemer dan een (te) grote tent. Voordeel van de stretchtent is dat er altijd een extra tent aan kan worden gekoppeld, om zo een grotere ruimte te overdekken.

Tip 4: Een flextent kopen van de juiste doeksoort

Bij Eurostretch hebben we een eigen doeksoort ontwikkeld voor onze flextenten. Deze is geschikt voor diverse gebruiksdoelen. We gebruiken voor de doeken gecoat technisch textiel, wat zeer stevig en duurzaam is. Daarbij zijn onze doeken gecertificeerd brandveilig. Bekijk de eigenschappen van de doeksoort op onze website en neem bij vragen zeker contact op. Bij Eurostretch helpen we graag bij de keuze voor het meest geschikte doek.

Tip 5: Let op goede service na aankoop

Een flextent kopen is de eerste stap, maar wat als er na de koop problemen zijn? Een goede verkoper staat altijd voor jullie klaar, ook ná de koop van een tent. Altijd goed om na te gaan of jullie ook na aankoop bij de verkopende partij terecht kunnen. Bij Eurostretch geven we het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Maar ook na het eerste jaar kan je natuurlijk bij ons terecht als er iets aan de hand is. Vanwege de hoge kwaliteit van ons tenten hebben ze een lange levensduur en kan je jarenlang profiteren van een prachtige flextent.

Een persoonlijk advies bij aanschaf van een flextent

Overwegen jullie een flextent te kopen? Eurostretch ontwikkelt mooie, stevige én duurzame tenten die geschikt zijn voor vrijwel elk doeleinde. Omdat wij onze tenten van begin tot eind zelf produceren, kunnen we volledig maatwerk leveren. Bepaal zelf het formaat van je tent, kies een kleur die je aanspreekt en bekijk welk doek het beste past bij het toekomstige gebruik. Het team van Eurostretch staat voor je klaar om een advies op maat te geven, zodat de tent aan al jouw wensen voldoet. Daarnaast verzorgen we desgewenst het vervoer én de opbouw van de flextent, in heel Europa! Interesse in een tent van Eurostretch? Of andere vragen over het kopen van een flextent? Neem vandaag nog contact met ons op!

Ik wil graag advies op maat