Eurostretch, voor de verkoop van elke stretchtent

Eurostretch, voor de verkoop van elke stretchtent

De verkoop van een stretchtent op maat is ons op het lijf geschreven. Wij zijn Eurostretch, dé partij voor jouw ideale stretchtent. In alle formaten, alle kleuren en uiteraard van de hoogste kwaliteit. In onze werkplaats in Doetinchem hebben wij de afgelopen jaren talloze prachtige stretchtenten mogen produceren voor klanten in heel Europa. Op zoek naar een tent die aan al je wensen en aan alle regelgeving voldoet? En die uiteraard van hoge kwaliteit is? Je bent bij ons aan het juiste adres!

De sterke punten van Eurostretch

  •  Eigen productie in state-of-the-art werkplaats in Doetinchem, Nederland.
  •  Brandveilige stretchtent mét vereiste certificaten.
  •  Een volledige garantie van één jaar op uw stretchtent.
  •  Tentboeken voor de meest gevraagde formaten.
  •  Stretchtenten in alle soorten, maten en kleuren.
  •  Ook ná aankoop kun je op ons rekenen.
Vraag een offerte aan

De verkoop van jouw ideale stretchtent

Er zijn veel plaatsen waar je terecht kan om een stretchtent te kopen. Maar écht maatwerk? Dat vind je niet overal. Bij ons daarentegen staan maatwerk en het leveren van service bovenaan. Samen zorgen we ervoor dat jullie nieuwe stretchtent aan alle wensen voldoet. Er zijn tal van toepassingen waar een stretchtent voor kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping, maar een stretchtent is ook een sfeervolle locatie voor feesten en partijen. Daarnaast is het een aanrader om een stretchtent in te zetten op beurzen, open dagen en andere evenementen.

Een stretchtent in jouw gewenste doeksoort

Bij Eurostretch hebben we een eigen ontwikkeld doeksoort, die optimaal bij jullie tent past. Ons African B1 doek laat geen licht door en is zeer geschikt voor (semi)permanent gebruik. Op onze website staan alle specificaties van ons doeksoort. Alle materialen die we gebruiken zijn namelijk van de hoogste kwaliteit. Koop je dus een tent bij Eurostretch, dan weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van een hoogwaardige tent.

In welke kleur mogen we jullie tent leveren?

Heb je een neutrale kleur in gedachten voor de stretchtent? Of mag het juist een echte knallende tent zijn? Wat jullie wens ook is, wij gaan ermee aan de slag. Omdat de tenten van begin tot eind in onze eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen we alles volledig op jullie wensen afstemmen. Zo leveren we jullie een tent in exact de gewenste kleur. Daarnaast hebben jullie natuurlijk ook de vrije keuze wat betreft het formaat. Een kleine stretchtent of juist een enorme overkapping? We gaan elke uitdaging graag aan. Door het koppelen van meerdere tenten is elk denkbaar formaat mogelijk.

Stel je eigen tent samen

Onze tenten doorstaan weer en wind

In de tentenwereld staat veiligheid uiteraard bovenaan. Ook bij Eurostretch nemen we veiligheid zeer serieus bij de verkoop van onze stretchtenten. Onze tenten zijn niet alleen mooi, maar ook veilig voor elk gebruik. Naast het doek zijn ook alle verbindingen en andere materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De naden worden hoogfrequent gelast, waardoor ze 100% waterdicht zijn. Daarnaast zijn al onze tenten brandveilig en voorzien van de vereiste certificaten. Voor de meest gangbare formaten zijn er tentboeken aanwezig. Deze zijn vaak nodig bij het aanvragen van vergunningen voor een het (tijdelijk) plaatsen van een tent. Dat maakt het plaatje helemaal compleet bij de verkoop van onze stretchtenten.

Verkoop van stretchtenten inclusief een jaar garantie

Voor onze tenten zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Daardoor hebben onze tenten een lange levensduur en heb je hier als koper jarenlang plezier van. Naast deze lange levensduur geven wij het eerste jaar volledige garantie op onze tenten. Is er in het eerste jaar dus iets mis, dan kan je altijd op ons terugvallen. Daarnaast staan we ook na het eerste jaar natuurlijk voor je klaar bij al je vragen. Want naast een tent op maat, vinden we service op maat minstens zo belangrijk.

Een persoonlijk advies bij de verkoop van elke stretchtent

De aankoop van een stretchtent is een investering waarbij de meeste mensen niet over één nacht ijs gaan. Dit begrijpen we bij Eurostretch maar al te goed. Daarom geven we bij de verkoop van een stretchtent altijd een passend advies. Twijfels over de juiste kleur of het beste formaat? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij verkopen stretchtenten in heel Europa en hebben daardoor ook ervaring met buitenlandse regelgevingen. Een tent nodig die aan buitenlandse regelgeving moet voldoen? We kijken graag met je mee, onze tenten voldoen aan vrijwel alle vereisten. Wanneer mogen we met jullie stretchtent aan de slag?

Ik wil graag advies op maat