Stretchtent als terrasoverkapping

Stretchtent als terrasoverkapping; een slimme investering

Stretchtent als terrasoverkapping; een slimme investering

Bij Eurostretchtents begrijpen we dat het terras een essentieel onderdeel is van een horeca-onderneming. Het is meer dan alleen een plek waar gasten kunnen zitten; het is een verlengstuk van je bedrijf en de sfeer die je wilt uitstralen.

Eurostretch biedt stretchtenten die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, zodat jouw gasten altijd in stijl kunnen genieten. Kies een van onze standaard maten of ga voor een special shape die naadloos aansluit bij jouw pand en locatie.

Een stretchtent op jouw terras is…

Veelzijdig inzetbaar

Of het nu gaat om een zonnige zomeravond of een kille herfstdag, onze stretchtenten bieden bescherming en comfort onder alle weersomstandigheden.

Sfeer verhogend

Verhoog de ambiance van jouw terras met onze elegant ontworpen stretchtenten die in verschillende kleuren, maten en vormen beschikbaar zijn.

Gemakkelijk op- en afbouwen

Wil je de stretchtent op een andere plek hebben of afbouwen omdat het lekker weer wordt? Geen probleem de stretchtent is binnen een 1 uur afgebouwd en met 2 uur weer opgebouwd.

Zo kan jouw terrasoverkapping eruit zien

stretchtenten-tentverhuurders

'T Kalkoentje - Rhenen (NL)

Hof Sypesteyn - Loosdrecht (NL)

Beachclub UM - Mallorca (ES)

Waarom kiezen voor Eurostretch?

Waarom kiezen voor Eurostretch?

  • Europese productie – We produceren onze stretchtent in Nederland. Zowel ons kantoor als productiehal zitten op dezelfde locatie. Hierdoor zijn de lijntjes kort, kunnen we de kwaliteit bewaken en hoef je niet maanden te wachten op je tent. Onze gemiddelde levertijd is twee weken, afhankelijk van drukte.

 

  • Persoonlijk advies – Onze accountmanagers adviseren en ondersteunen bij iedere stap in het proces. Je hebt een vast aanspreekpunt die je op de hoogte houdt van het proces.

 

  • Duurzame investering – Een stretchtent is een duurzame investering. Onze tenten hebben een levensduur van 7 tot 10 jaar. Daarnaast wordt ons restafval gebruikt door UNBEGUN, die er laptopsleeves, tabletcases en schoudertassen van maakt.

In 2024 hebben wij al meer dan

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

verdeeld over

landen wereldwijd

Verleng je terrasseizoen met zijwanden

Met onze unieke zijwanden is het gemakkelijk om je terrasseizoen te verlengen of eerder te laten beginnen. Door de stretchtent dicht te maken en terras heaters te plaatsen maak je het, ook wanneer het regent, waait of sneeuwt, knus en sfeervol voor jouw klanten. Door te kiezen voor ramen in de zijwand behoud je het open gevoel van de stretchtent.

Verleng je terrasseizoen met zijwanden

Binnen 48 uur een offerte in je mail

Wacht niet langer en transformeer jouw terras in een uitnodigende en sfeervolle ruimte die je gasten zullen waarderen. Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan en laat ons samen de perfecte oplossing creëren die past bij jouw horecazaak.

Veelgestelde vragen

Een stretchtent kan zowel direct op de grond als op de stenen worden geplaatst. Bij een verharde ondergrond krijg je wel te maken met belastblokken van 1080kg maar soms zijn er ook andere mogelijkheden, hiervoor vragen we altijd een foto van de locatie.

Zeker! Het doek kan volledig of in delen bedrukt worden, bijvoorbeeld met een aangeleverde afbeelding of een bedrijfslogo. De bedrukking is full colour, watervast en bestand tegen rek. Bedrukken gebeurt tegen meerprijs.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Wanneer de stretchtent gemonteerd is met onze eigen materialen én met behulp van onze handleiding, kan de tent tot windkracht 8 blijven staan. Op locaties dicht aan het water of open vlaktes geldt windkracht 7. De tenten kunnen tevens een piekwind aan van 113k/mh.

Zet jouw stretchtent als terrasoverkapping op in 6 stappen