Stretchtenten voor tentverhuurders

Bied jouw klanten een kwalitatieve stretchtent

De stretchtent is een hele populaire tent voor bruiloften, feesten en festivals. Als tentverhuurder zul je ongetwijfeld veel aanvragen krijgen voor deze sfeervolle overkapping. Natuurlijk wil je aan de vraag kunnen voldoen en is het een slimme keuze om stretchtenten te kopen om vervolgens weer te verhuren. Eurostretchtents ontwikkelt en produceert stretchtenten in alle vormen, maten en kleuren. We hebben standaardmaten, maar kunnen ook maatwerk leveren. Meer weten? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Stretchtenten van Nederlandse bodem

Stretchtenten van Nederlandse bodem

Onze stretchtenten zijn gemaakt van een volledig zelfontwikkeld gecoat, technisch textiel. De productie van onze tentdoeken gebeurt in Nederland, in onze werkplaats in Terborg. Onze stretchtenten kunnen hierdoor snel geproduceerd worden en eventuele reparaties zijn ook snel uitgevoerd.

In Terborg testen wij dagelijks onze kwaliteit. Zo hebben we geïnvesteerd in een trekbank om onze lasverbindingen te controleren. We willen iedere dag de beste kwaliteit leveren. Onze naden worden met een hoogfrequent gelast dit maakt ze enorm sterk en zelfs nog sterker dan het doek!

Vergunning makkelijk regelen met tentboek

Als tentverhuurder heb je ook te maken met vergunningen. Onze stretchtenten zijn geproduceerd conform de Nederlandse tentboek richtlijnen en TÜV gecertificeerd. Zo kom je nooit voor onverwachte dingen te staan.

Bij de bestelling van je stretchtent is het ook mogelijk om het tentboek erbij te bestellen. Het tentboek wordt via de officiële manier te naam gesteld. Hierdoor ben jij de eigenaar van het tentboek en kan je het altijd gebruiken bij bijzondere aanvragen.

Neem contact op
Stretchtenten zijn erg interessant voor tentverhuurders!

Stretchtenten zijn erg interessant voor tentverhuurders!

Met het verhuren van een stretchtent verdien je je geld snel terug. Onze kostprijs is laag, waardoor je relatief snel de tent hebt terugverdiend. Stretchtenten zijn makkelijk te monteren en worden steeds populairder, dit maakt deze tent de meest interessante overkapping binnen de verhuurwereld.

Eurostretch heeft speciale B2B inkooptarieven voor tentverhuurders. Wil je hier graag meer over weten? Dan nodigen we je graag uit in onze gloednieuwe showroom in Terborg. Hier laten wij al onze producten en productieproces aan je zien. Neem hier contact met ons op om een afspraak te maken!

Neem contact op