Stretchtent

DE BESTE KWALITEIT

De stretchtent van Eurostretch wordt met zorg voor jou samengesteld. Samen met onze tekenaars wordt er gekeken naar de juiste vormen voor de stretchtent. De stretchtent wordt gepersonaliseerd en altijd samengesteld op jullie wensen. Zijn er mogelijke obstakels voor het plaatsen van een stretchtent? Geen enkel probleem, wij komen naar jullie toe om naar de mogelijkheden van de stretchtent te kijken.

Vraag een offerte aan
Of, koop direct een stretchtent

Ontwikkeling en productie

Eurostretch verkoopt niet alleen stretchtenten en flextenten: we ontwikkelen en produceren ze ook! In onze werkplaats in Terborg produceren we dagelijks stretchtenten van topkwaliteit, die we leveren aan een snel groeiend aantal klanten in heel Europa. Natuurlijk kan je onze werkplaats bezoeken, bel of mail ons even voor een afspraak, of bekijk hier alvast wat foto’s.

KIES ALTIJD VOOR TOPKWALITEIT
TENTDOEK

Bij de productie van onze tenten gebruiken we een eenzijdig gecoat technisch textiel dat we zelf hebben ontwikkeld. Dit textiel is van zeer hoge kwaliteit en bovendien gecertificeerd brandveilig. De naden worden bij ons niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Dat maakt ze extreem stevig. De naden zijn zelfs nog sterker dan het doek! Meer weten over het doek? Neem contact met ons op, wij leggen je graag de mogelijkheden uit.

ONZE KWALITEITEN

Eigen productie in onze werkplaats

Eén jaar volledige garantie

Alle soorten, maten en kleuren

Brandveilige stretchtent met vereiste certificaten en conform tentboek richtlijn geleverd

Transport en opbouw door eigen opbouwteams

Hebben we je interesse gewekt? Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze geweldige klanten waar we met veel plezier mee hebben mogen samenwerken!

Abonneer op onze nieuwsbrief