Veelzijdige stretchtent te koop in ieder formaat

Veelzijdige stretchtent te koop in ieder formaat

Een stretchtent te koop voor elk budget en voor elke toepassing! Een terras overdekken? Een fijne zitplaats realiseren in de achtertuin? Een veelzijdige tent toevoegen aan het verhuurassortiment? Een stretchtent brengt zowel sfeer als beschutting. Ontdek alle mogelijkheden die de stretchtent biedt! Want dankzij deze veelzijdige tent worden dromen werkelijkheid. Koop gemakkelijk en snel een model uit voorraad of laat jouw stretchtent volledig op maat maken.

De hoogste kwaliteit stretchtent te koop

Als je met het idee speelt een stretchtent te kopen, zijn er verschillende punten van belang. Bovenaan staat daarbij toch wel de kwaliteit. Een hoge kwaliteit heeft namelijk tal van voordelen:

  • Een kwalitatieve tent is een stevige en veilige tent;
  • Kwaliteit zie je aan de buitenkant;
  • Een tent van goede kwaliteit heeft een langere levensduur.

In de tentenwereld is veiligheid natuurlijk zeer belangrijk. Daarom is bij het kopen van een stretchtent de kwaliteit het allerbelangrijkste. En is het met de kwaliteit in orde? Dan is het natuurlijk extra fijn als je daarnaast ook nog ruime keuze hebt in bijvoorbeeld kleur en formaat.

Volop keuze bij het kopen van een stretchtent

Bij Eurostretch bieden we jou graag zoveel mogelijk keuze. Daarom hebben we verschillende opties als je een tent wilt kopen. Op zoek naar een wat meer standaard formaat? Dan vind je in onze shop zeker een tent naar wens. Je vindt daar zowel kleinere als grotere formaten in veelgevraagde kleuren. Liever een tent in een bijzondere kleur of een afwijkend formaat? We maken hem voor je! Van schets op de tekentafel tot de productie van jouw tent: we weten onze klanten keer op keer weer te verbazen.

Geef jouw wensen aan ons door!

Gooi hoge ogen met jouw unieke stretchtent

Wil je graag een tent die niemand anders heeft? Een unieke tent, helemaal aangepast aan jouw gebruiksdoel? Bij Eurostretch hebben we jouw ideale stretchtent te koop. Een tent in een bijzondere vorm, een aparte kleur? Zeg het maar! Een andere optie om jouw tent uniek te maken is het werken met bedrukking. De tenten worden fullcolour bedrukt, waarbij de bedrukking watervast is en bestand tegen rek. Je kan denken aan het plaatsen van een bedrijfslogo of een bijzondere afbeelding. Een herkenbare tent die voldoet aan al jouw wensen? Check!

Zorgeloos een stretchtent kopen

Een stretchtent kopen is een beslissing waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Je bereidt je hierbij natuurlijk goed voor en gaat voor de beste optie. Het team van Eurostretch is door de wol geverfd en levert al jarenlang tenten van de hoogste kwaliteit. Maak je de keuze voor een tent van Eurostretch, dan maken wij het proces graag zo gemakkelijk mogelijk. We denken van begin tot eind mee en staan natuurlijk altijd klaar bij vragen. Zeker bij een tent op maat is het soms zoeken naar de slimste optie. Wil je graag dat we even langs komen? Een locatiebezoek is altijd mogelijk, waarbij we alle opties samen bespreken. Heb je alles mooi op een rijtje!

Ja, ik wil een locatiebezoek inplannen

Zelf aan de slag of alles laten doen?

Ook wat betreft levering en opbouw bieden we veel verschillende opties. Kies allereerst voor levering óf voor het zelf ophalen van de tent. Heb jij twee rechterhanden en heb je veel handige mensen in je omgeving? Dan kan je ervoor kiezen de stretchtent zelf op te halen en op te bouwen met onze opbouwhandleiding. Geen vervoer, maar wel graag zelf opbouwen? Dat is uiteraard mogelijk. Tot slot kan je ook alles uit handen geven: laat ons zowel het transport als de opbouw regelen. Scheelt jou tijd en denkwerk en je weet zeker dat de tent staat als een huis!

Een veilige stretchtent te koop

We noemden het al eerder: kies je voor een tent van Eurostretch, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid. Want je wilt jouw gasten natuurlijk een veilig onderkomen bieden! De hoge kwaliteit van het tentdoek en de extreem sterke naden maken onze tenten bijzonder veilig. Daarnaast zijn ze door de hoogfrequent gelaste naden 100% waterdicht. Onze tenten zijn uiteraard getest en goedgekeurd volgens de geldende Europese brand- en veiligheidsnormen. Een tentboek nodig voor het aanvragen van een vergunning? Voor een meerprijs leveren wij een tentboek met alle constructieberekeningen en technische informatie.

Koop jouw stretchtent van Europese bodem

De stretchtent komt oorspronkelijk uit Afrika. De eerste tenten die in Nederland werden verkocht, werden dan ook vanuit Afrika geïmporteerd. Wij ondervonden echter dat de kwaliteit dan vaak te wensen overliet. Zo is het in Afrika niet per se nodig dat een tent 100% waterdicht is, het gaat daar vooral om bescherming tegen de zon. Om een stretchtent te maken die volledig is toegepast op het Europese klimaat, zijn we zelf aan de slag gegaan. We kunnen dan ook met trots zeggen dat onze tenten volledig van Europese bodem zijn, met de daarbij passende kwaliteit! Een kijkje nemen hoe de productie van een stretchtent in zijn werk gaat? Maak gerust een afspraak om onze werkplaats te bezoeken!

Een stretchtent te koop inclusief garantie

Garantie is altijd fijn! Ondanks dat onze stretchtenten van de hoogste kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben, is het natuurlijk fijn om garantie te hebben. Daarom bieden we één jaar volledige garantie op alle tenten. Daarnaast heb je als koper twee jaar garantie op de lasnaden. Er zijn ook verschillende manieren om de levensduur van je stretchtent te verlengen, zoals het met regelmaat (laten) wassen van je stretchtent. Naast het verlengen van de levensduur, komt dit de uitstraling van de tent ten goede.

Een persoonlijke offerte voor jouw stretchtent

Natuurlijk wil je graag weten waar je aan toe bent qua kosten. In de shop vind je met een paar klikken de prijzen van jouw gewenste tent. Wil je graag een tent op maat laten maken, vraag dan gemakkelijk een persoonlijke offerte aan. Het is mogelijk een tent te laten maken in een gangbare vorm, maar met afwijkende maten. Daarnaast kan je een tent in een bijzondere vorm laten maken, waarbij we samen teruggaan naar de tekentafel. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een persoonlijke offerte aan, die uiteraard geheel vrijblijvend is!

Ja, ik wil een persoonlijke offerte