Sfeervolle overkapping voor jouw camping

Een stretchtent op jouw camping

Een stretchtent op jouw camping

Ben je op zoek naar een sfeervolle overkapping voor het terras of de speelplaats van jouw camping? Eurostretchtents ontwikkelt en produceert stretchtenten in alle vormen, maten en kleuren. We hebben standaardmaten, maar kunnen ook maatwerk leveren. Meer weten? Neem gerust contact op met onze specialisten of lees verder!

Waarom een camping overkapping kopen bij Eurostretch?

Snelle levering

Onze stretchtent maken we zelf in onze eigen werkplaats. Hiervoor hebben we korte lijntjes en kunnen we jouw stretchtent snel bij jou op de camping leveren.

Unieke afwerking

In onze werkplaats krijgt elke stretchtent een unieke afwerking door onze confectiemedewerkers. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Geschikt voor elke locatie

Waar je je stretchtent ook wil hebben, veel is mogelijk! Wij maken graag een stretchtent die helemaal past bij jouw locatie.

Meer dan 600 bedrijven profiteren al van een stretchtent

Functionele en sfeervolle overkapping

Functionele en sfeervolle overkapping

Het overkappen van je terras of bij een speelplaats is vaak een noodzakelijke beslissing, omdat je je gasten niet in de zon of regen wil laten zitten. Met een stretchtent maak je deze overkapping direct sfeervol. Het is een echte eyecatcher op het campingterrein. Door de stretchtent te voorzien van sfeervolle lichtjes creëer je in de avond ook gelijk een gezellige sfeer.

In 2024 hebben wij al meer dan

tenten geproduceerd

Klanten geven ons een

voor service en kwaliteit

verdeeld over

landen wereldwijd

Betrouwbare en kwalitatieve stretchtenten

Betrouwbare en kwalitatieve stretchtenten

Onze stretchtenten hebben een levensduur van 7 tot 10 jaar. Onze stretchtenten zijn volledig waterdicht tot 2000 mm regen per 24 uur. Om je een goed beeld te geven; in Nederland is de gemiddelde hoeveelheid neerslag in een jaar is bijna 800 mm. Daarnaast is het tentdoek 100% UV-werend. Ideaal om de stretchtent bij het zwembad, terras of de speellocatie te plaatsen, zodat mensen zonder te verbranden in de schaduw kunnen zitten.

Maatwerk stretchtenten: perfect passend voor jouw camping

We hebben een groot aantal standaardmaten in het assortiment zitten, maar we kunnen ons voorstellen dat je net even wat anders wil. Voor ons geen probleem, doordat we de productie in eigen beheer hebben kunnen we een stretchtent helemaal op maat produceren. Wil je de tent door laten lopen om een hoek? Of moet er een inkeping gemaakt worden voor een boom? Alles is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten!

Makkelijk op- en af te bouwen

Strechtenten zijn, met onze heldere handleiding, gemakkelijk zelf op te bouwen. Stretchtenten zijn geen vaste overkappingen, hierdoor kun je ze gemakkelijk verplaatsen. Zo kan de tent in de zomer dienen als overkapping bij het zwembad en is het in de winter een overkapping met heaters bij het terras. Mocht je advies willen tijdens of na het opbouwen van je tent? Onze adviseurs kijken graag met je mee.

Hoe ziet de stretchtent er op jouw camping uit?

Stretchtent met zijwanden

Je stretchtent elk seizoen inzetten? Voeg de optie zijwanden aan je stretchtent toe zodat je deze in de koudere maanden kan toevoegen.

Stretchtent op maat

Heeft jouw terras bij de camping een unieke vorm? Geen probleem! We maken graag een special shape stretchtent voor je.

Gekleurde stretchtent

Kan jouw camping terrein wel wat kleur gebruiken? Ga voor een stretchtent in een felle kleur!

Veelgestelde vragen

Uiteraard hebben wij mooie vloeren beschikbaar voor onze stretchtenten. Vlondervloeren kunnen we leveren, wel is dit op nabestelling. Overige vloeren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Na aankoop heb je de keuze de stretchtent zelf op te bouwen, of dit te laten doen door onze opbouwteams. Met behulp van onze duidelijke opbouwhandleiding is zelf opbouwen zeker mogelijk. Het is geen hoge wiskunde je moet alleen de juiste volgorde weten!

Zeker! Het doek kan volledig of in delen bedrukt worden, bijvoorbeeld met een aangeleverde afbeelding of een bedrijfslogo. De bedrukking is full colour, watervast en bestand tegen rek. Bedrukken gebeurt tegen meerprijs.

Koop je een stretchtent bij Eurostretch dan profiteer je van één jaar volledige garantie op jouw tent. Op de lasnaden heb je zelfs 2 jaar garantie. Voor vragen over jouw stretchtent mag je ook daarna natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Zet jouw stretchtent op in 6 stappen