Sfeervolle overkapping voor jouw camping

Ben je op zoek naar een sfeervolle overkapping voor het terras of de speelplaats van jouw camping? Eurostretchtents ontwikkelt en produceert stretchtenten in alle vormen, maten en kleuren. We hebben standaardmaten, maar kunnen ook maatwerk leveren. Meer weten? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Functionele en sfeervolle overkapping

Functionele en sfeervolle overkapping

Het overkappen van je terras of bij een speelplaats is vaak een noodzakelijke beslissing, omdat je je gasten niet in de zon of regen wil laten zitten. Met een stretchtent maak je deze overkapping direct sfeervol. Het is een echte eyecatcher op het campingterrein. Voorzie de tent van een lichtslinger, dan is het ’s avonds ook heerlijk vertoeven onder een stretchtent.

Betrouwbare en kwalitatieve stretchtenten

Onze stretchtenten hebben een levensduur van 7 tot 10 jaar. Onze stretchtenten zijn volledig waterdicht tot 2000 mm regen per 24 uur. Om je een goed beeld te geven; in Nederland is de gemiddelde hoeveelheid neerslag in een jaar is bijna 800 mm. Daarnaast is het tentdoek 100% UV-werend. Ideaal om de stretchtent bij het zwembad of de speellocatie te plaatsen, zodat mensen zonder te verbranden in de schaduw kunnen zitten.

Neem contact op
Maatwerk stretchtenten; perfect passend voor jouw camping

Maatwerk stretchtenten; perfect passend voor jouw camping

We hebben een groot aantal standaardmaten in het assortiment zitten, maar we kunnen ons voorstellen dat je net even wat anders wil. Voor ons geen probleem, doordat we de productie in eigen beheer hebben kunnen we een stretchtent helemaal op maat produceren. Wil je de tent door laten lopen om een hoek? Of moet er een inkeping gemaakt worden voor een boom? Alles is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten!

Makkelijk op- en af te bouwen

Strechtenten zijn, met onze helder handleiding, gemakkelijk op te bouwen. Stretchtenten zijn geen vaste overkappingen, hierdoor kun je ze gemakkelijk verplaatsen. Zo kan de tent in de zomer dienen als overkapping bij het zwembad en is het in de winter een overkapping met heaters bij het terras.

Makkelijk op- en af te bouwen
Optioneel bij te bestellen

Optioneel bij te bestellen

Onze stretchtenten worden modulair gebouwd. Dat betekent dat de tenten aan elkaar te koppelen zijn, maar ook uit te rusten zijn met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden voor in de winter, zodat je ook dan lekker warm onder de stretchtent kunt vertoeven. Het is ook mogelijk om stretchtenten te kopen met raamfolie en/of deuropeningen.

Meer weten over onze stretchtenten voor campings?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze stretchtenten? Of heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw camping? Neem contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten geven je graag een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Neem contact op