Jouw stretchtent goedkoop aanschaffen

Jouw stretchtent goedkoop aanschaffen

Een stretchtent goedkoop op de kop tikken is natuurlijk altijd fijn! Tegelijkertijd moet er rekening worden gehouden met de kwaliteit van de tent. Bij een tent is veiligheid natuurlijk van het grootste belang. Het is daarom verstandig om niet alleen op de prijs te letten, maar ook op de kwaliteit. Bij Eurostretchtents kan je terecht voor tenten van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wil jij een prachtige goedkope stretchtent zonder in te leveren op kwaliteit? Wij hebben ongetwijfeld een geschikte tent in ons gevarieerde aanbod. Neem een kijkje in onze shop of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte tent!

Het juiste adres om een stretchtent goedkoop te kopen

Wil je een stretchtent voor een scherpe prijs kopen, dan is het belangrijk te kiezen voor een betrouwbare leverancier. Je wilt immers geen tent die bij de eerste storm de lucht in gaat. Wil je weten waar je aan toe bent bij het kopen van een tent? Neem dan een kijkje in onze shop, waar je binnen één oogopslag weet hoeveel je voor een tent betaalt. Wil je een bijzonder formaat, een tent in een andere kleur of een andere special shape? Dan maken we met plezier een vrijblijvende offerte.

Ja, ik wil een offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Wat kan je verwachten als je een tent koopt bij Eurostretchtents? Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Het gecoate tentdoek wat we gebruiken is waterdicht en licht rekbaar. Daarnaast worden de naden hoogfrequent gelast, waardoor de naden zelfs nog sterker zijn dan het doek. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel én wat niet werkt. Zo hebben we tenten weten te ontwikkelen waar je als koper jarenlang plezier van hebt. Wil je iets weten over een bepaald aspect van onze tenten? Neem gerust contact op om het ons te vragen!

Neem contact met ons op

Bespaar geld door zelf op te bouwen

Geld besparen bij het aanschaffen van jouw stretchtent? Kies er dan voor de tent zelf op te halen en op te bouwen. Bij elke tent wordt een gebruiksaanwijzing geleverd, waarin duidelijk staat vermeld hoe de tent opgebouwd moet worden. Koop je een tent, dan kan je deze ophalen in onze werkplaats in Terborg. Uiteraard is het handig de tent te kopen inclusief alle materialen voor de opbouw. Niet zo handig of geen hulp voorhanden? Kies er dan voor de tent te laten bezorgen en op te laten bouwen door ons opbouwteam.

Een jaar volledige garantie op jouw stretchtent

Een tent kopen en al binnen enkele maanden onverwachte kosten? Niet met onze volledige garantie. Het eerste jaar heb je volledige garantie op alle onderdelen van de tent. Voor de lasnaden geldt zelfs een garantie van twee jaar. Natuurlijk gaan we er vanuit dat je veel langer plezier hebt van onze tenten. Is er een probleem buiten de garantieperiode? We denken altijd graag mee over een passende oplossing. Neem bij problemen dus altijd even contact op.

Verleng de levensduur door goed onderhoud

Er zijn ook dingen die je zelf kunt doen om de levensduur van jouw stretchtent te verlengen. Des te langer de tent meegaat, des te goedkoper deze in verhouding wordt! Om te zorgen dat het tentdoek in goede staat blijft, kan je ervoor kiezen het doek jaarlijks te wassen. Dit kan je zelf doen, alhoewel dit wel een behoorlijke onderneming kan zijn. Een andere optie is om het wassen uit te besteden aan een gespecialiseerde wasserij. Dankzij hun XXL-wasmachine is jouw tent in een mum van tijd weer schoon. Lees meer over het laten wassen van je stretchtent via Eurostretchtents.

Een maatwerk tent of een tent uit voorraad

Met wat voor tent maken we jou blij? Ben je op zoek naar een tent in een meer standaard formaat? Neem dan een kijkje in onze shop. Hier staan kleinere tenten vanaf 4,5 bij 7,5 meter tot grotere tenten van maar liefst 15 bij 20 meter. Al deze tenten zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in de kleuren chino (zandkleur), zwart, platinum grijs en ivoorwit. Ben je op zoek naar een tent in een andere kleur of een ander formaat? Wil je misschien zelfs een tent in een bijzondere vorm? Dat is natuurlijk mogelijk! We maken dan graag een stretchtent op maat, die voldoet aan al jouw wensen.

Vraag een offerte aan voor jouw droomtent

Gemakkelijk koppelen met onze connectors

Wil jij een groot oppervlak overdekken met stretchtenten? Of een tent aan een gebouw vastmaken? Dankzij onze connectors is er veel mogelijk. Hiermee kunnen tenten namelijk aan elkaar worden gekoppeld. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos! Daarnaast kan een stretchtent met de connectors aan een gebouw worden gekoppeld. Zo loopt iedereen droog van binnen naar buiten. Een ideale manier om een terras te overdekken. Meer weten over het koppelen van een stretchtent? We vertellen je er graag meer over!

Eigen productie in onze moderne werkplaats

Waar we in het prille begin van ons bedrijf onze tenten importeerden, worden deze inmiddels al jarenlang gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat onze tenten geheel van Europese bodem zijn! In onze werkplaats in Terborg werkt een gedreven team aan de productie van tenten van de hoogste kwaliteit. Bijzondere wensen of een tent op maat? Onze ervaren medewerkers maken zelfs de meest speciale vormen mogelijk. Heb je dus een speciaal soort tent in gedachten? Wij maken hem met plezier!

Direct weten waar je aan toe bent met een vrijblijvende offerte

Zoek je een goedkope stretchtent, dan is het fijn om snel te weten waar je aan toe bent. Heb je interesse in één van de tenten uit onze shop, dan weet je direct welke prijs je hiervoor betaalt. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte tent, dan is de prijs afhankelijk van de uiteindelijke tent. Natuurlijk maken we graag een offerte, zodat je weet welke prijs er bij jouw gewenste stretchtent komt kijken.  Vul onderstaand offerteformulier en we gaan voor je aan de slag!

Stel mijn tent samen