Flextent verkoop voor ieder doel

Flextent verkoop voor ieder doel

Op zoek naar een flextent verkoop waar kwaliteit en service bovenaan staan? Die heb je bij deze gevonden! Ontdek alles over de prachtige flextenten, ook wel stretchtenten genoemd, die wij verkopen. Deze veelzijdige tenten zijn echte blikvangers en geven jouw tuin, terras of evenementenlocatie de uitstraling die je zoekt. Kies voor een model uit voorraad of een volledig op maat gemaakte tent: alles is mogelijk! Onze tenten vallen zowel bij particulieren, bedrijven als tentverhuurders zeer in de smaak.

De flextent verkoop voor jou

Wat vind jij belangrijk bij het kopen van een flextent? Bij Eurostretch maken we het kopen van een tent zo gemakkelijk mogelijk. Daarnaast leveren we standaard de hoogste kwaliteit én de beste service. Wil je jouw tent liever gisteren dan vandaag in huis hebben? Of wil je een unieke tent die elke dag opnieuw de show steelt? Dankzij onze voortdurende innovaties leveren we altijd de beste kwaliteit en wordt het kopen van een stretchtent een eitje! Vind jouw nieuwe tent in de shop of vraag een offerte aan voor jouw tent op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen vijf minuten een flextent kopen

Ben je op zoek naar een tent in een gangbaar formaat? In onze shop heb je een ruime keuze dankzij alle tenten die wij op voorraad hebben. Met een paar klikken op de knop ben je eigenaar van jouw nieuwe flextent! In de shop vind je tenten in de kleuren chino (zandkleur), ivoorwit, platinum grijs en zwart. Uit ervaring weten we dat deze kleuren het meest gewild zijn onder onze klanten.

Op zoek naar een tent in een ander formaat of een andere kleur? Hiervoor kan je uiteraard ook bij ons terecht. We gaan terug naar de tekentafel en ontwerpen jouw ideale tent.

Wij maken jouw tent volledig op maat

Wil jij een exclusieve en op maat gemaakte flextent? Ook in dat geval is Eurostretch de juiste flextent verkoop. Al vele tevreden klanten kunnen het beamen: onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed meedenken over een passend uiterlijk en de juiste kleur voor jouw tent. Is er een obstakel zoals een boom waarmee we rekening moeten houden? Dat is geen probleem, wij maken tentdoeken in de meest uiteenlopende vormen! Neem om te overleggen dus gerust contact met ons op, we denken graag mee over de juiste tent voor jouw situatie.

Extra sfeer dankzij een bedrukte tent

Wil je extra sfeer realiseren? Of extra reclame maken voor jouw bedrijf? Kies er dan voor jouw flextent te laten bedrukken. De tent kan deels of helemaal worden bedrukt. De bedrukking is fullcolour, watervast en bestand tegen rek. De bedrukking blijft dardoor jarenlang zijn goede kwaliteit behouden. Een voorbeeld is het bedrukken van de tent met jouw bedrijfslogo. Natuurlijk kan er ook voor een andere afbeelding worden gekozen. Een bedrukte tent maakt jouw flextent extra uniek. Vragen over het bedrukken van een tent? Onze adviseurs staan uiteraard voor je klaar.

Zelf opbouwen of laten opbouwen

Voor iedereen service op maat, dat is waar we voor gaan bij Eurostretch. Dat komt ook terug in het laten bezorgen óf zelf ophalen van jouw flextent. Kies je voor het zelf ophalen van de tent, dan kan je deze vervolgens zelf opbouwen met behulp van onze opbouwhandleiding. Jouw tent liever thuis laten brengen? Dat doen we uiteraard met plezier. Vervolgens kan je ervoor kiezen de tent zelf op te bouwen of deze op te laten bouwen door ons gecertificeerde team. Op die manier heb je er helemaal geen omkijken naar en is de tent direct klaar voor gebruik.

Veiligheid voorop bij de flextent verkoop

Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering? Dat is uiteraard de veiligheid van jouw tent. Want of de tent nu in je achtertuin staat, naast jouw restaurant of op een groot evenemententerrein, hij moet staan als een huis! Om ervoor te zorgen dat jouw tent veilig is, gebruiken we uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast blijven we continu innoveren om onze tenten zo veilig én mooi mogelijk te maken. Natuurlijk voldoen alle tenten aan de geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Vragen over de veiligheid van jouw flextent? Die beantwoorden we uiteraard graag!

Jarenlang genieten van een prachtige flextent

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Dat heeft niet alleen met veiligheid te maken, maar verlengt ook de levensduur van onze tenten. Als koper wil je immers zolang mogelijk genieten van jouw flextent. Dankzij onze hoogwaardige materialen blijven de tenten jarenlang echte blikvangers. Natuurlijk kan er wel vuil op het tentdoek komen. Een manier om de tent schoon te houden en daardoor de levensduur verder te verlengen is het laten wassen van de tent. Dit kan in een speciale wasserij met XXL-wasmachines. Hierbij bieden ze ook een haal- en brengservice aan.

Ben jij de volgende tevreden klant van onze flextent verkoop?

Al vele tevreden klanten gingen je voor en kozen voor een tent van Eurostretch. In de afgelopen jaren verkochten we onze tenten in steeds meer landen. Inmiddels hebben we onder meer agenten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Spanje. Ook mogen we veel tentverhuurbedrijven onder onze vaste klanten rekenen. De vele mogelijkheden van de stretchtent in combinatie met de hoge kwaliteit maken deze tent zeer gewild. Want van feesttent tot terrasoverkapping, de flextent is overal voor in te zetten.

Een offerte op maat voor jouw flextent

Wat kunnen we met onze flextent verkoop voor jou betekenen? Kies jij gemakkelijk en snel voor een tent uit de shop? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een tent geheel op maat te laten maken? Vraag dan een offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je vragen over jouw locatie? Neem dan contact op om een locatiebezoek in te plannen. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door het maatwerk van Eurostretch!

Stel mijn tent samen