Een schone stretchtent in ‘no time’

Een schone stretchtent in ‘no time’

Dit herken je vast: je stretchtent heeft een seizoen lang gezorgd voor een veilige en comfortabele overkapping van het terras. Onvermijdelijke bijkomstigheid: die stretchtent is vies geworden. Of misschien heb je een vieze stretchtent in je assortiment die met goed fatsoen zo niet opnieuw kunt verhuren. Middenin het seizoen ontbreekt het je aan de tijd en de ruimte om zelf weer een schone stretchtent te regelen. Of misschien heb je daar wel helemaal geen zin in na een drukke dag.

Een schone stretchtent met onze XXL wasmachine

Een schone stretchtent met onze XXL wasmachine

Vanaf nu kun je je stretchtent (tot 200 vierkante meter!!) via Eurostretchtents machinaal laten wassen in de XXL wasmachine van een in stretchtenten gespecialiseerde industriële wasserij. Eventueel gecombineerd met een haal- en brengservice. Dat kan eenmalig, maar voor seizoententen biedt de wasserij ook een full service concept: de tent wordt afgebroken, schoongemaakt, indien nodig gerepareerd, opgeslagen en aan het begin van het nieuwe seizoen weer opgezet.

Tentverhuurders kunnen tijdens het seizoen gebruik maken van een scherp geprijsd ‘snelservice-abonnement’.

Weer een schone stretchtent nodig? Neem contact op!

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over: bel +31 (0) 85 3011 558 of mail.